- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- moonlight115: Privát, oh!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Quake III. , ahogy nekem kezdődött
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsborbas
aktív tag
Igen, több is van
Eddig már 3-at láttam egyszerre
De nem akarom a búvóhelyüket megbolygatni, úgyis kiderül hamarosan mennyien vannak.
A növényeken van alga bőven, a két nagy algaevő nem kajálta kb 2 hétig. Most viszont előjöttek és nekiestek rendesen. Ilyen fű, sás szerű növényem van ami indákkal szaporodik és nagyon szapora (már 4 kis hajtás van rajta, olyan 10 cm-esek és mindezt 3 hét alatt produkálta az egyik növény, a másikon még csak 1 hajtás van de az még pici), meg egy másik bokrosabb fajta, nagy levelű. A fű szerűből 3 tő, a másikból 2 tő. Nem tudom a nevüket. Majd csinálok képet róluk és feltöltöm valahová. A hajtásokat gondolom majd egy idő után le kell választani a nagy növényről. Gyökerük már úgyis van.
Két kérdés: a lány anci hasa közepéből lóg ki valami. nem tudom mi lehet az, bár van egy sejtésemkb olyan hosszú mint maga a hal, kb 9 cm. Ha nem tűnik el róla, csináljak vele valamit? Megpróbálok képet csinálni róla, de nem lesz könnyű, nem szereti a rivaldafényt
Másik kérdés: mennyi időnként párzanak az ancik?
A szumátraira visszatérve: hoztam ma még 4 db-ot hozzájuk, így már 6-an vannak. A kicsi lerágott farkú is szépen beállt közéjük és most együtt bandáznak
Szóval zajlik az élet az akibanÉs a legszebb az egészben hogy 3 hete lett berendezve
Az a spirulina tabletta az a zöld színű kerek valami ami kifejezetten algaevőknek van, és olyan 350-400Ft körül van?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyaralás topik
- Robocop – Rogue City: Unfinished Business teszt
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Automata kávégépek
- Gurulunk, WAZE?!
- Hálózati / IP kamera
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!