Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Digitális Állampolgárság Program
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
rien
senior tag
Szerintem tőlem ember nem utálja jobban az ancikat, két kb. 4 éves példányom van, többször írtam már a topikban, hogy nagyon várom, hogy ne legyenek már... de ilyet azért nem tennék velük.
Volt 25 literes medencém, hát nem tudom én nem tenném bele őket, 10 cm felett vannak hosszra bőven. Amikor kergetőznek én úgy látom a br. 112 liter is kevés nekik. Nem drága hal végül is lehet cserélgetni ha kimúlik, de nem hinném, hogy a tényleges élettartamát ami akár több mint 10 év megélné egy negyed akkora medencében mint ami neki ideális meg azt sem hinném, hogy jól érezné magát benne.----------------------------------------------
Tegnap kimúlt az utolsó, indítás óta (2007.05) meglévő nőstény fekete mollym. Kb. négy éves volt.
----------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ----------------------------------------
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- AliExpress tapasztalatok
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Skil Red 9320 sarokfűrész
- Eladó vagy Csere Ebike Fully-ra a képen látható 2023-as Cube Stereo one77 pro kerékpár
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Max DE (Gar: 2027.08.13-ig)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest