Keresés

Aktív témák

• KiCsi MexXiS

csendes tag

Üdv!

Én Dj Polc-nak szeretnék egy nagyon nagy fekete pontot!

Megbeszéltünk egy cserét mondanom se kell a srác 13-éves, na szóval bele egyezett hogy ő feladja nekem elsőként a csomagot majd mikor megjön én is feladom, adtam neki vatera meg teszvesz linket, meg mi egymást még telszámot is, hogy tudja nem átverni akarom. Erre 3napi csak szórakozott velem hogy feladja, de jött már minden kifogás feladta, akkor mégse mert már zárva volt, akkor hogy feladta itt van egy köpésre a posta de hogy vissza is küldték még aznap hogy rossz a név, utána meg arra hivatkozott hogy nem a név hanem a cím a rossz! Mondanom se kell ha aznap adja fel nem küldik vissza egyből hisz honnan tudják hogy létezik-e vagy nem az az illető akinek küldi?!:D Azt a végén meg benyögte hogy más játék kell neki, amit persze nem adok egy bundle játékért, és akkor nem jött össze az üzlet de utána mondja biztos átakartam volna verni, akkor könyörgöm minek akart kérni másik játékot érte?:D Nevetséges a gyerek! Ezek után az üzleteljen vele akinek van türelme hozzá! Ja és előre ne utaljon senki neki, nekem is úgy kellett vissza mennem a csomagért a postára..

Aktív témák