- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
pojakcs
senior tag
válasz
qpakcovboy #97 üzenetére
Szervusztok!
Ritkán vetődök ide a fórumba, mert nem sok szabadidőm van, de néha szoktam adni-venni , ha lehetőségem van rá. Teljesen véletlenül akadtam eme topicra ahol pl. qpakcovboy magyarázza a bizonyítványt. Egy adalék a történeteihez. Nekem jött vissza csomagom ,a címzett nem vette át címszóval, tőle. Előtte minden meg volt beszélve, közben meggondolta magát. Gerincről ennyit. Nem érdekel az egész, buktam a postát, költse patikára, csak figyelmeztető jel a vele üzletelőknek. -
Stimpy
senior tag
válasz
qpakcovboy #87 üzenetére
Mindíg elküldöm a számom,és úgy sem vetted fel a telefont.Mellesleg a garipapír miatt meg felhívhattál volna (a számom az adatlapon).Sőt az SMS-re sem válaszoltál,amit írtam,tehát ne mondd,hogy korrekt vagy.Ha vennéd a fáradtságot,és legalább annyit mondanál,hogy sorry,nincs meg a garipapír és a head-set meg kell másnak,de nincs benned gerinc,hogy ezt megtedd.Remélem legalább egy jót röhögtél rajtam magadban,hogy találtál egy barmot,és átvághattad.Marha jó volt bukni egy kis lóvét miattad.
-
lesaux
veterán
válasz
qpakcovboy #97 üzenetére
Moderátor nem tud bannolt nicket visszaadni.
-
Gambit
őstag
válasz
qpakcovboy #95 üzenetére
Hát, abban nem segíthetek, semmi közöm hozzá.
-
Gambit
őstag
válasz
qpakcovboy #93 üzenetére
Rendben, részemről megbocsájtva az egész, remélem, a legközelebbit nem nekem kell szerveznem.
-
Gambit
őstag
válasz
qpakcovboy #91 üzenetére
De nem az a gond, hogy nem tudtál eljönni, hanem az, hogy nem mondtad le! És ez kellemetlenül érintett engem, mivel igen nehéz volt így megbecsülni a végleges létszámot.
-
Gambit
őstag
válasz
qpakcovboy #88 üzenetére
Most ez hogy jön ide? Jelentkeztél, hogy jössz, meg embereket is hozol. Aztán valahogy nem jöttél, csak elfelejtetted ezt közölni velem, aki szervezte az egészet. (A témát mellesleg én dobtam fel, pont ezért kellett nekem szerveznem.)
Szerk: Ja, látom, te az eredeti paintball topicra gondolsz. Na, az meg végképp nem tartozik ide, hogy nyitottál egy topicot.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Villanyszerelés
- Íme, a One UI 8
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black Al Black SB M/L GPS
- Amazon KIndle 10.gen 8gb (háttérvilágítás, Wifi, Bluetooth), reklám mentes, regisztrálható
- Új Asus Zenbook Duo 2x14" WQHD OLED 120Hz Touch Ultra9 185H 16mag 32GB 1TB Intel Arc Win11 Garancia
- Oppo find x7 ultra 512/16+12 új állapotban
- Silvercrest hátmasszírozó párna + nyakmasszírozó párna
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Álmodj nagyot: RTX4060-tulajdonosként! 0% THM-re is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest