- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- BITBOYS: Milyen bojlert vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
Aktív témák
-
pojakcs
senior tag
válasz
qpakcovboy #97 üzenetére
Szervusztok!
Ritkán vetődök ide a fórumba, mert nem sok szabadidőm van, de néha szoktam adni-venni , ha lehetőségem van rá. Teljesen véletlenül akadtam eme topicra ahol pl. qpakcovboy magyarázza a bizonyítványt. Egy adalék a történeteihez. Nekem jött vissza csomagom ,a címzett nem vette át címszóval, tőle. Előtte minden meg volt beszélve, közben meggondolta magát. Gerincről ennyit. Nem érdekel az egész, buktam a postát, költse patikára, csak figyelmeztető jel a vele üzletelőknek. -
Stimpy
senior tag
válasz
qpakcovboy #87 üzenetére
Mindíg elküldöm a számom,és úgy sem vetted fel a telefont.Mellesleg a garipapír miatt meg felhívhattál volna (a számom az adatlapon).Sőt az SMS-re sem válaszoltál,amit írtam,tehát ne mondd,hogy korrekt vagy.Ha vennéd a fáradtságot,és legalább annyit mondanál,hogy sorry,nincs meg a garipapír és a head-set meg kell másnak,de nincs benned gerinc,hogy ezt megtedd.Remélem legalább egy jót röhögtél rajtam magadban,hogy találtál egy barmot,és átvághattad.Marha jó volt bukni egy kis lóvét miattad.
-
lesaux
veterán
válasz
qpakcovboy #97 üzenetére
Moderátor nem tud bannolt nicket visszaadni.
-
Gambit
őstag
válasz
qpakcovboy #95 üzenetére
Hát, abban nem segíthetek, semmi közöm hozzá.
-
Gambit
őstag
válasz
qpakcovboy #93 üzenetére
Rendben, részemről megbocsájtva az egész, remélem, a legközelebbit nem nekem kell szerveznem.
-
Gambit
őstag
válasz
qpakcovboy #91 üzenetére
De nem az a gond, hogy nem tudtál eljönni, hanem az, hogy nem mondtad le! És ez kellemetlenül érintett engem, mivel igen nehéz volt így megbecsülni a végleges létszámot.
-
Gambit
őstag
válasz
qpakcovboy #88 üzenetére
Most ez hogy jön ide? Jelentkeztél, hogy jössz, meg embereket is hozol. Aztán valahogy nem jöttél, csak elfelejtetted ezt közölni velem, aki szervezte az egészet. (A témát mellesleg én dobtam fel, pont ezért kellett nekem szerveznem.)
Szerk: Ja, látom, te az eredeti paintball topicra gondolsz. Na, az meg végképp nem tartozik ide, hogy nyitottál egy topicot.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Asus TUF Gaming A15 (Ryzen7 7435HS + RTX 4060 8GB) gaming latop eladó (bontatlan+garancia)
- Palit Infinity RTX 5070 12GB GDDR7
- MacBook Air 13 M3 Retina Midnight - 16GB/256GB eladó (bontatlan+garancia)
- Switch OLED - 2027-ig garis - makulátlan, tokkal és minden tartozékával
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged