- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
GeryPc
senior tag
válasz
coulthard #7038 üzenetére
Hát vagy megkapom vagy nem,mindegy én már nem szidok senki csak most mégjobban szigorítom itt a bizniszeimet aztán max ha vkinek nem tetszik nem kell velem üzletelnie,elegem van már hogy kb 50E ft-al tartoznak nekem innen onnan emberek és csak innen ph-ról és mondom nem az újonc kategória főként
-
ANT
őstag
válasz
coulthard #7038 üzenetére
"Amúgy ha hétfőn feladta elsőbbségivel, annak ugye keddre ott kellett volna lennie"
Vagy nem. A pontos meghatározás szerint "megadott statisztikai garancia mellett" vállalják a másnapi kézbesítést. Ami a gyakorlatban - asszem - a küldemények 90%-át jelenti.
Mondok konkrét példát is: Bp-ről Balatonföldvárra az elsőbbségi levelem 4 munkanap alatt ért oda. És ez valóban egy szimpla levél volt.
Persze ezzel nem a feladót akarom védeni, csak említettem egy ellenpéldát. -
Stylewars_kp
őstag
válasz
coulthard #5881 üzenetére
Najólvan... nemérdekell!eleget magyarázkodtam igazamért ,nemfogok harcolni ilyenért, fentvok a fekete listán...nemizgat mostmár, elmondtam az én verzióm - elmondtad a tiedet, igazából mostmár nemérdekell.Ha leszedtek róla leszedtek ha nem nem...
ha vki vesz tőlem vmit nemizgat ha ezmiatt nemveszi meg, legyen az ő baja, enyém biztos nem mert bárhol máshol is eltudom adni vagy akár megvenni vmit! aki hisz nekem az jó aki nem az nemjó.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
coulthard #1448 üzenetére
Helló!
Két processzorom volt feleslegesen és úgyvoltam vele h megválok tőlük... mindkettő tökéletes állapotban volt,törés,égés nemvolt rajta, két gépbe is kipróbáltam tökéletesen üzemeltek.
Meghírdettem őket rövid időn belül jelentkezett is rá pár ember, de árakat nemmondtak énmeg nemtudtam az árfolyamokat nemmondtamrá árat csak egy körülbelüli értéket.
coulthardal beszéltünk msn en a dologról, én mondtam egy árat de ő szerinte annyit nemér csak 3500 at a kettő...(6000ft volt a hírdetési ár) hát nemismertem az árfolyamokat ezért belementem.feladtam a procikat.
Rá pár napra ír h megérkezett éshogy rosszak a procik küldjük vissza a dolgokat... milyen dolgokat?? pénztse kaptam ittvan a probléma.
Feladtam két tökéletes állapotú processzoromat és őmeg aztakarta h adjam vissza azta pénzt amit megse kaptam őmeg visszaadja a processzoraimat amit ő leégetett vagy nemtudom mit csinált vele.
És erre őmeg felírt a "fekete listára" amit teljes mértékben kitolásnak tartok...
Ráadásul odalett két jó processzorom ésmég 3500 ft-t követelnek rajtam.
Nehogy azthidjétekmár ,hogy azon a 3500ft-n fogok meggazdagodni vannekem elég pénzem... de 3500ft-t nemfogok kifizetni azért mertő elrontott két jó processzoromat...
És kérném ,hogy minél előbb töröljenek le a "fekete listáról". Elhihetitek ha hazudnék nemharcolnék a becsületemért!!!! -
greatchaos
addikt
válasz
coulthard #1457 üzenetére
meg van a címe... ha nem az anyagiak aggasztanak, akkor én tuti elmennék hozzá
- nem tom a részleteket, de ha egy tizenéves kis pötsh, akkor mindenképpen, ha nagyobb szamár, akkor is
- ha kideríted, hogy átvette, akkor szembesítheted, hogy megint hazudott...
azóta elérhetetlen? -
greatchaos
addikt
válasz
- címe megvan... innentől kezdve...
- az utalvány /rózsaszíncsekk/ nem tűnik el nyomtalanul... utána lehet nézni hogy felvették-e...
tagsághoz nem kell nagyon sokat tennie valakinek, hogy az legyen...
én szeméyl szerint a velem azonos vagy nagyobb rangúaknak utalok előre, kisebbekkel csak akkor, amint itt a cumó, vagy megérkezett az eladandó termék ára... -
Krissz22
senior tag
válasz
Azokat a procikat én szerettem volna megvenni! Én is adnék neki egy rosszpontot, mert msn-en megbeszéltük, hogy megveszem mind3-at 5000Ft-ba beleegyezett, aztán közölte, hogy 5500Ft és hogy nem halok bele abba az 500Ft-ba. De mondom megegyeztünk 5000-ben...lehet nem pontosan írom az összegeket, de az arány és a szitu ez volt. Mondom akkor kösz nem kell, ha ilyen ''korrekt'' vagy. De jó, hogy nem én vettem meg!!!!
Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nintendo Switch
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Formula-1
- Elden Ring
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest