- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- No Voice in the Galaxy
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
fdfrs
csendes tag
válasz
Krissz22 #966 üzenetére
Most nézem, hogy "védőbeszédet" is lehet tartani itt!
Idézek az "üzlettel" kapcsolatos privátokból, aminek már volt sok-sok előzményes pü-váltása (még ez után is püztünk és "megbeszéltük" a félreértéseket - legalább is én azt hittem eddig, míg ezt meg nem láttam itt - kissé inkorrektnek tartom a dolgot), de a lényeg talán ez belőle :
"
Szia!Akkor idefirkantom én is, hogy én hogy látom:
Abban igazad van, hogy késtem, de nem 20 percet, hanem kb. 8-at! 15:00 elött értem oda pár percel. (14:50-re volt a találka megbeszélve)
Én is áldogáltam ott egy darabig, de senkit nem láttam olyan szándékkal, hogy egy asus wifikarit akarna eladni. A telszám arra kelett, ha sokáig nem találjuk egymást, csörrentek, hogy végre rádtaláljak: mert ha valaki el akar adni, az ne ''bújjon el'' - kirakhattad volna a wifikari dobozt pl. vagy akármi... (ez így is volt megbeszélve)Közben eljött a 15:00 is, amire a másik találkám volt megbeszélve (ezt is közöltem Veled előre): át is mentem a túloldalra - onnan is késtem 6 percet, na akkor hívtalak fel: 15:06-kor kb.! És nem megcsörgettelek, hanem hívtalak, csak Te nem vetted fel!!! Nagy különbség - kb. 6* csörrent a mobilod!
MÁS!:
Ha már ilyen szépen kioktatsz...
Először is: elnézést kérek a késésemért!
DE!
Nem értek Veled egyet, mert 10 perc késés egy olyan szituban, hogy Te adsz el valamit nekem, nem kéne, hogy ''megrígasson''! Vagy el akarsz adni, vagy nem! Te ezek szerint nagyon nem akartál boltolni! Nem szívességről volt szó, hanem üzletről: ebben az esetben szerintem felesleges a ''hisztid'' 10 percért!Vagyoni kár Téged nem ért - inkább engem, aki elment érte és nem kapta meg - útiköltség!
Ha meg levélben ilyen nagylegény tudsz lenni, miért nem vagy annyira gerinces lény, hogy a telefonba akkor nem ''nyáladzol'' (Te hagytál ott engem, mert, hogy így-úgy, bla-bla...), hogy Neked sajnos sietned kellett, stb., de holnap ha kimegyek érte megint, elintézhetjük?! - Kissé ellentmondásos a dolog...
Mert legalább akkor ott tudtam volna azt mondani már a telefonban és nem később a pü-dre, hogy: Egészségedre!Azt sem értem, hogy ez Neked mire volt jó?! Hol érte meg?! Bejössz a Stadionoktól (Körtérre), majd 10 percet vársz és lelépsz a pénzed nélkül... mert 15 perc már sok egy boltért! Hozzáteszem, kb. 8 percet késtem!!! (Sosem mehet mindig minden tökéletesen!)
De nem is szaporítom tovább itt a szót Neked, mert már tuti unod!
További sok sikert az eladáshoz - sajnálattal hallom, hogy tárgytalan a részemre... Bevallom, a telefonod után meglepő ez az üzenet és egyben nem valami fair a fentebb leírtak miatt.
Köszönöm figyelmedet!
Üdv!
"Na, hát ezek után lehet, felül kéne bírálni ezt a fekete pöttyöt!
Totyik elejéről idézve: "- Csak abban az esetben kérj fekete pontot, amennyiben valós anyagi kár ért!"
Hát kérem, itt engem ért kár - kifizettem az útiköltséget, még sem kaptam meg az árut...
Kár ért, még sem rohantam ide "bepanaszolni" egy ilyen, számomra jelentéktelen ügyet! Pü-ben amúgy is letárgyaltuk az illetővel - legalább is azt hittem eddig!Üdv!
fdfrs -
GeryPc
senior tag
válasz
Krissz22 #5883 üzenetére
én vállalom az egész privit mégha modolják akkor is nem 1 részt ragadok ki belőle
nyugodtan moderálható engem nem zavar,csak a tény az tény aki hülye az bizonygatja mindig a saját igazát
6 óra, jó éjt. Nem csak a stílus, hanem a privik közlése miatt. (bár a stílus miatt kiraktalak volna örökre)
[ Módosította: I_Am ]
-
törölt tag
válasz
Krissz22 #2255 üzenetére
Bakker, ez tényleg hogy az ö szavait idézzem, "szánalmas" válasz volt.
Nem beszélve, hogy a válasz emberileg, mint üzletileg, nem hibás alkatrészt visszavetetni...
Ha a vevö balféksége (ha nem tud megfelelő tesztkonfigot összarakni, miért az eladó fáradozzon????) miatt nem tudja kipróbálni, igen nagyfokú figyelmetlenség, azt gondolom.
Egy biztos, barbikenje, inkább az én termékeimet is kerüld el, Nem szeretnék senkinek konfliktust, de én olyan ivben mondtam volna meg a véleményem, hogy valószinü nem békében váltunk volna el. És ez senkinek nem jó.
Az alapvetö üzleti etikát, és az emberi tiszteletet illik betartani. -ezt gondolom! -
greatchaos
addikt
válasz
Krissz22 #2255 üzenetére
erről az jut az eszembe, hogy házat akarok építeni, megveszem a téglát, a cserepet, a faanyagot, felépítem a házat, de a tetőnél grbe az egyik gerenda... jómunkásember lévén nincs mit tenni lebontom a házat, visszaviszem a téglát, a cserepet, a görbe gerendát, majd követelem vissza a pénzem (a vásárolt áron) a használt elemekért... tudod mit mondtam volna az eladók helyében, meg menjen a jó...
-
udi
őstag
válasz
Krissz22 #2110 üzenetére
Sajnos én is jártam már igy..Viszont ez nemtanulopénz mert ezt ahibát nem tudodkiküszöbölni sehogy.Gondolj bele,két ember mondja hogy jo..Nincs min tanulni.Bár őszinte leszek én amiota igy jártam azóta vagy a cucc jön fel vagy marad az eladónál
Ha kell beszállok az utiköltségebe de legalágg ha szart hoz akkor az ő agyát b@ssza -
Vigneau
félisten
válasz
Krissz22 #2085 üzenetére
Ami engem illet, személyesen ismerem egy jó ideje - kb. 3 éve - Henker2-t. Megbízható srácnak tartom, de a jelek szerint nem Ő az első - és nem is az utolsó - ember, aki a jóhiszeműségének és a segítőkészségének esett áldozatul. Láttunk ilyet már korábban is itt a PH!-n. Szerintem aki megkérte a közvetítésre, nem járt el korrektül a teljes körű tájékoztatás terén az irányában. Amint lesz időm, kifaggatom a körülményekről.
-
válasz
Krissz22 #2085 üzenetére
Mi már ismerjük egymást,üzleteltünk ezt azt
ismerem a közvetitőt is,szerintem kicsit behuzták és nem mondták el neki a frankót
csak gondolom segitett eladni a cuccot,jóhiszemüen.
én még nem hallottam róla semmi rosszat,szoktunk msn-n,telón sokat dumálni.
személyesen még nem találkoztam vele,de sztem sokan mellé állnának a PH-ról.
sajnállak mindkettőtöket,egyiken sem érdemlitek... -
True
aktív tag
válasz
Krissz22 #1581 üzenetére
Inkább jelezzétek nekik, mert csak úgy nem igen járnak erre... itt megtehető Üdv.
-
válasz
Krissz22 #1449 üzenetére
Szerencséd van!
Gyanusan olcsó is volt, csak én már túl jóhiszemű vagyok, mivel elég sok üzletet kötöttem már itt, és eddig senkivel nem volt semmi gondom. Nem szeretném annyiban hagyni, nem is az összeg, hanem az elv miatt, h nem mondott igazat, és gyakorlatilag meglopott.
Valakinek ötlet, h mit csináljak? -
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/256GB, Normál, Káryafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 FE 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- MICROSOFT SURFACE Go - Pentium 4415Y/8GB/128SSD/CAM/INTEL/10.1"/1800x1200TS/A kategoria
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- Dell WD19 type-c dokkoló 130W-os töltővel ÁFÁ-s
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest