Hirdetés

2024. június 24., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#9181) liver


liver
tag

Privát véleményem a feketepont rendszerről:
Az természetes,hogy ha valaki anyagi kárt okoz a másiknak(akár véletlenül vagy szándékosan) azért fekete pont jár.Erre nincsen mentség!
De bizonyos esetekben anyagi kár nélkül is olyan kellemetlenségeket tud okozni a másik félnek amiért szerintem fekete pont járna:
-A termék kifizetése jóval később történik a megbeszéltnél(2-3 hét csúszás),ha valaki nem időben fizet az nem korrekt üzletember.Kifogások,magyarázatok mindig vannak,de ez a károsultan nem segít.
-Megrendelés lemondása az egyik pillanatról a másikra.Pl:Valakinek félreteszel egy terméket,mert megigéri neked,hogy 2 hét múlva fizet.Eljön a 2hét és találka napján felhív és megmondja,hogy megvette mástól 500ft-tal olcsóbban sorry...Ez se korrekt üzleti magatártás.Miután lefoglalok valamit,már nem kezdek keresgélni máshol!
-És a kedvencem!Hírdetnek valamit,te megveszed és kiderül,hogy mást kaptál,nem működik megfelelően,esetleg már eleve rossz.Innentől kezdve hatalmas szívás van.Az ilyen esetek "visszacsinálása" mindig rengeteg időbe,bosszankodásba,idegeskedésbe kerül.
Ezekért szerintem mind járna fekete pont,mert ha minden esetben tényleges anyagi kár nem is ért,de rengeted plusz időt,bosszúságot okoztak vele.És ha ezek "szankció" nélkül maradnak akkor előbb-utóbb elfogadott üzelti magatartásnak fognak számítani.Ezen gondolkozzanak el a moderátork és a topikot "üzemeltetők".
Sajnos nagyon hígúl a PH-s társadalom,pár éve még közel se volt ilyen sok problámás eset.Elég ha az ember visszaolvas pár hónapot ebben a topikban és rájön,hogy itt valami kezd elromlani.

"Próbáltad ki-kapcsolni,be-kapcsolni?Akkor világít az oldalán a gomb?Nem!Akkor be kéne kapcsolni":-)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.