Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
udi
őstag
válasz kavicssli #8700 üzenetére
Az ritka ha bocsánatot kér,de sokszor az nem potol egy alkatrészt amit vennék vagy a pénzt amit kapnék érte
Rossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749
-
AAAKEEE
tag
Egyszer már írtam, de most megteszem mégegyszer.
Jogtalanul kaptam negatív értékelést RandomGosu-tól. Beszéltem vele és Ő racecam moderátorral áttetette a pozitív értékelésekhez még régebben. De a phmegbízhatóságon mégis ez van:
TalálatAAAKEEE-nak 1 pozitív értékelése van és 1 negativ értékelése a fórumon!
Csak miután be lett téve a kivel érdemes üzletelni Topic-ba ezzel a szöveggel : [link]
(#11721) RandomGosu
Új Válasz Privát Email 2008-08-13 18:26:40RandomGosu
(tag)
(LOGOUT blog)ha itt fekete pontot is lehet adni akkor adnék ennek az uri embernek egyet...
AAAKEEE龙的传人 Nokia 4ever 6108
Megértést köszönöm!
-
udi
őstag
-
gban
Közösségépítő
válasz balazs_t #8666 üzenetére
balazs_t, (és old gray), az említett esetben szerintem itt nem annyira üzletrontásról van szó, mint inkább "fogyasztóvédelemről".
Lehet mondani hogy old nem lett kijelölve erre, de ha egyszer itt nincs ilyen szerv, sose baj ha figyelünk egymás érdekeire.
Vagy akit figyelmeztet / bezárat a FVF, az feljelenti őket üzletrontásért?
Igaz, hogy ők törvényszegés esetén lépnek föl, viszont büntetnek is.
Itt nem volt törvényszegés, az viszont igaz.
Tekintsük tehát megelőzésnek old hozzászólását.
Még egy fontos dolog: ezt semmiképp sem MaSzKa ellen írtam, valóban joga van mindent annyiért adni amennyiért akarja, a vevőjének meg joga van annyit adni a cuccért amennyit akar.
De másnak is joga van szólni, ha igazolhatóan "indokolatlanul magas" haszonnal / árral találkozik.Postázást nem vállalok.
-
limabp
csendes tag
Helló mindenkinek!
Lenne egy kérdésem.
Nemrégiben elcseréltem egy Lcd monitort kb 1 hete.Amire cseréltem az papíros garanciás volt,az enyém nem.Nem vállaltam semmi garanciát,mert azt mondtam a cserélő úriembernek hogy jöjjön el és annyi tesztet futtat és olyat amilyet akar.Előtte természetesen leteszteltem én is egy eizo progival.Semmilyen hiba nem volt,és akkor sem amikor az úriember tesztelte.Egy xerox lcdről van szó annak ilyen müanyag előlap van az lcd előtt,azon belül volt némi piszok ez tisztán látszott.Meg is jegyeztem hogy 2 csavarral le lehet szedni és kipucolni.A piszok fekete szinű volt,ami semmiképpen sem lehet pixelhiba.Most durván egy hét után írt hogy jól átvágtam így megy úgy mert amire azt mondtam hogy piszok az pixelhiba volt.És kissebb fenyegetés gyanánt írta hogy nem tudja még hogy csinál e valamit tőlem függ,na most ezt nem tudom mire értette.Segítséget szeretnék kérni hogy ilyenkor mit lehet tenni.
A csere ídőpontja: 2008-09-13
EZT ÍRTA:
********[ Módosította: Racecam ]
Ne vitatkozz a hülyékkel mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek rutinjukkal!!!
-
gban
Közösségépítő
Ha biztos vagy benne, hogy nem pixelhiba volt, és gyanús hogy egy hét alatt nem is keletkezhetett új, márpedig az illető nem azt mondja hogy új pixelhiba hanem a "kosz" az pixelhiba, akkor vállald be a személyes szemrevételezést, és akár tisztítsd meg neki.
Ha nem pixelhiba, nincs miről beszélni, ha meg az, akkor neki van igaza - ez gondolom nem kérdéses.
Ha neked van igazad, nem kell visszavenned, szerintem még akkor sem ha más helyen lett pixelhiba, más kérdés hogy sokan esetleg visszavennék az idő rövidsége miatt, de mégtöbben nem.Postázást nem vállalok.
-
limabp
csendes tag
Köszönöm a választ.
Előre megbeszéltem vele hogy semmilyen garanciát nem vállalok,mert használt dologról van szó.A próbagart természetesen vállaltam,tesztelt is mint már írtam.Ha más helyen lesz nem veszem vissza ha meg a kosz természetesen kitisztítom.A csere feltételeit elfogadta egyébként úgyhogy nem is kellene ezzel foglalkoznom.Csak nem vagyok szélhámos és ezért reagáltam neki egyből.Viszont érdekes az hogy 7 nap kellett neki garanciának is és épp a 7. napon bejelenti hogy rossz a monitor. ,na mindegy meglátjuk én rugalmas volt rögtön írtam neki hogy hozza vissza és megnézem.
Mégvalami,az is érdekes hogy az oldalon üzenget holott a privátokba rögtön a második privi a telszámom.hmm
[ Szerkesztve ]
Ne vitatkozz a hülyékkel mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek rutinjukkal!!!
-
Nyugdíjas
nagyúr
Nálam külön meglepő szokott lenni, és komoly emberre utaló jelnek tekintem, ha valaki telefonál. Nagyon sokan lusták, nem szánják rá a pénzt, netán nem mernek telefonálni...
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
limabp
csendes tag
válasz Nyugdíjas #8712 üzenetére
Tökéletesen igazad van,telefonon már az időpontot is le tudtuk volna egyeztetni a szemrevételezésre.Így meg várok a válaszára mert 1-2 naponta ír az ember,mint eddig is.Hát sajnos ez van,remélem hogy rendben lezajlik a dolog.A cserét visszacsinálni már nem tudom úgysem mert a cseretermék már nincs meg.
-
limabp
csendes tag
Olyan fontos neki a megoldás hogy már bejelenkezett 2-szer és válaszra sem méltatott,érdekes fazon.
-
tupacamaru
veterán
-
limabp
csendes tag
válasz tupacamaru #8720 üzenetére
Mostmár tudom,de eddig Én csak világitani láttam fekete pixelhibával még nem találkoztam.
-
eziskamu
addikt
Ha jól néztem, TN+film technikás, ahol a képpont (alképpont/subpixel) kikapcsolt állapotban ereszti át teljesen a háttérvilágítás fényét, úgyhogy gyakoribb a világító pixelhiba, minta sötét, de ez utóbbit se zárnám ki teljesen főleg tapasztalatok hiányában.
Amúgy itt az ismertető:[link][ Szerkesztve ]
-
udi
őstag
Én is kiváncsi leszek hogy mi lesz a vége a dolognak.Remélem megoldodik rendben
Rossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749
-
limabp
csendes tag
Nem fogjátok elhinni,végre kaptam választ!
Szóval a fekete kosz az nincs viszont abból lett PIROS hangsúlyozom Piros pixelhiba.Számomra az hihetetlen hogy épp egy piros hibát ne láttunk volna meg ketten is.Mondjuk nekem jó a szemem a feketét nemtom összekeverni a pirossal.
Ez az egyik a másik meg hogy olyanokat állít amin elájultam.
A monitort cseréltem egy másik monitorral együtt egy laptopra +kpre.
Ezt elmeséltem neki,meg azt is hogy egy samsung moncsit cseréltem ki a xeroxra és nem bántam meg,ezzel ő azt hitte hogy két történetet állítok szóval lebuktam mert hazug vagyok.Nem értem
Másik meg az hogy a fiam nevén árulok,ez is furcsa neki.Már bocsánat a fiam 3,5-éves,hogy árulhatnék az ő nevén vagy nevében már nem is tudom.Örület,na mindegy végtére is nem tudok mit megoldani,ja még valami azt írta hogy azért nem jelentkezett eddig mert tesztelte
Mert hogy a szoftvert 10 órán át kell futtatni. Órán nem naponEz történt velem........
Itt az eredeti privi szövege:
[ Módosította: Racecam ]
-
Djuree
félisten
Nikitan-nal óvatosan üzleteljetek! Hülyíti az embert de nagyon! Azt mondta megveszi a gta4-et meg a fifa2008-at. Most értem fel Pestre hogy majd nyélbe tudjuk ütni az üzletet. Erre szól hogy mégsem kell neki
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
udi
őstag
De te itt BP-en laksz nem??
Nyugi nem bagatelizálok csak ugy tudom.Sajnos az ilyet nagyon nehéz kiszürni mert valahogy ütközni kell a vevő-eladó val.Hány ilyen van amugyRossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749
-
Nikitan
csendes tag
Ilyenket irkálsz össze vissza, és még van pofád engem bemocskolni itt??
Ennyit érsz *******...
-
Nikitan
csendes tag
Itt az egész beszélgetésünk és mutasd már meg hol mondtam hogy megveszem a játékokat?? meg hoyg mikor, hol beszéltük meg a találkozót?? Érdeklődtem, te meg össze vissza hazudoztál.. ez fogadott mire hazaértem, mert el kellett utaznom.. De a legbosszantóbb hogy még engem van pofád itt bemocskolni.. A BESZÉLGETÉS bizonyítja, mekkora egy NOOB, *** vagy
-
Bordoi
őstag
válasz Nikitan #8737 üzenetére
A privát üzeneteket nem kellene nyílvánosságra hoznod, a másik fél bele egyezése nélkül.
Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu
-
Bordoi
őstag
válasz Nikitan #8739 üzenetére
Egy idézet a Fórum alapelveiből, amit nyílván elolvastál : "amit tiltunk fórumunkban: a privát üzenetek nyilvánossá tételét. A privát üzenetek, mint a nevük is mutatja, magánlevelezésnek minősülnek. Sem a moderátorok, sem a házigazdák nem látnak bele. Ezért a másik fél hozzájárulása nélkül még részletekben sem tehetőek nyilvánossá."
Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu
-
Ősember
őstag
válasz hucsikoi #8743 üzenetére
nem akarok beleügetni, de szerintem nem a te feladatod ezt eldönteni ameddig a másik fél nem cáfolja meg ezeket, addig ezekre alapzhatjuk meg a véleményünket. ha nem igy volt, akkor majd lehet ujjal mutogatni.
egyébként meg egy privát beszélgetésröl készült printscreent is le lehet hamisitani, miért is vagy ilyen szkeptikus? tán mert ujonc? ne legyünk elfogultak...******
ha csak az idöpontok stimmelnek, akkor is elöbb szolt Nikitan, hogy nem érdekli már a bolt. gondolom azért, mert tul sok volt benne a csavar...
Megkérlek, hogy NE biztassál senkit az alapelvek megsértésére, illetve ne idézz be ilyen hozzászólásrészeket!!
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
-
Timocicu
senior tag
válasz Nikitan #8737 üzenetére
Akárhogy is van, kérd a törlését, mert ebből még bajod lehet.
Itt: Moderátort keresek!
Így sem szabad, csak akkor lehet "nyilvánosságra" hozni a priviket, ha mindkét fél beleegyezik!
[ Szerkesztve ]
„Kell, hogy valahol hiányozzak, hogy álmatlan éjt okozzak, hogy valaki, ha nincs is messze, felriadjon minden neszre, hogy én legyek az élete értelme.”
-
Nikitan
csendes tag
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest