Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
Aktív témák
-
Shadows
senior tag
Vosto Kollégának egy Nagy piros pötty!!!
Vettem tőle egy Dell vostro 1500-as laptopot. Előlegben kért 5k-t hogy eljön elhozza megmutassa csak a benzint ne bukja ha nem teccik...sokat hezitáltam, hogy ujonc meg minden, de szerencsémre teljesen korrekt, nem is tudom talán nálam is korrektebb!!!
A lényeg egy "új" gépet kaptam semmi hibával és csak 135k volt.... ennyiért fanszört se fusit se kaptam volna ilyen hardverrel!!! Új ára 200 felett van....
Örülök hogy olyan emberek is vannak mint ő
Helyesirásom pocsék soha nem is akarom megtanulni(genetikailag ilyen fater a fax számot "ksz"-el irta), én tudok irni, tanuljatok olvasni
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ASUS Z97-AR - i5 4670 - 8GB DDR3 - 120GB SSD - 500GB HDD
- AAM számla - Mini PC / SFF / MT / TWR - Brand gépek - HP / DELL / Lenovo - több db, 1 év garancia
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Xiaomi Redmi 10A 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest