Hirdetés
Aktív témák
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz poffsoft #546 üzenetére
Magamra ismertem...
Én csak reméltem, hogy a lap jó. Így csak a postaköltséget buktam, nem a lap árát, ami ajándék lett volna, karácsonyra bnémnak. De akkor már nem kellett neki... Kellett a változás, no!
Amúgy, ha lett volna időm, s nem sajnáltam volna a gépemet 2 héten belül 3x-4x szétkapni, akkor lehet, hogy én és a kollégák rájöttünk volna a bibire. De lusta voltam...
Amúgy, akinek eladtam, annál se mükődött először otthon, de a pc-s boltban/szervízben ''felkelt'' a lap. Cimbim (aki eladta+szerette volna beüzemelni) se tudott rájönni, mi a baj, pedig ugyanolyen deszkája volt neki régebben.
Bocs az offért, de ezt le kellett írnom.
Amíg 100%-ra nem bizonyosodtam meg, hogy a lap xar, addig poffsoft kollégát nem AKARTAM meghurcolni/besározni. Többek között ennek a totyiknak az ellentetjében meg dicsérik, s a postázásával sem volt problémája soha. Így vártam a nyárra, hátha több időm lesz majd tesztelgetni. De szerencsére nem kellett addig várnom.Az alkohol nem oldja meg a problémákat - bár a tej sem....
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Black&White Gamer PC! R5 5600X / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470P - i7-HQ I 32GB I 512SSD I 14" 2K I Nvidia I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest