Aktív témák

• priti

addikt

válasz Mr X #14381 üzenetére

Én ezt pontosan tudom, hogy így megy. ...és ahogy én tudom ő is tudja, de így, hogy még sms-ben figyelmeztetem is rá, hogy előfordul ilyen ha már a weblap szerint is csak egy van és szóljon nekem ha nincs így már pláne tudja.
    Ez annyi hogy odacsörög a nagykerbe, hogy te a weblap szerint már csak egy van, na de még van G27. Tuti van? Nézd már meg légy szíves mert az ügyfelem/vásárlóm/ erre várna 3 órát és szépen odaslattyog a droid a nagykerben és lecsekkolja, mint ha ott lenne személyesen. Szart telefonon lecsekkolni. Az van.
    Ez pontosan olyan, mint ha én szarnék lecsekkolni, hogy van e pénz a kártyámon. Megkapnám a fizupapírt, ami szerint van és megrendelném a cuccot tőle. Elvitetném vele a csába a 15 kerbe ki a Késmárk utcai raktárokhoz, aztán amikor már ott van, odautazott, meg várt rám, na akkor bejelenteném neki a telefonba, hogy ja bocs, nincs egy vasam se, mégse kell. Kiváncsi vagyok szerinte rendes gyerek lennék e...

A lényeg, hogy giannival vigyázva üzleteljen mindenki, hogy ne járjon így mint én. Inkább kérdezzen rá hatszor, mint hogy rábízza.

Aktív témák