- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Őskoczka
- Zicokuka: Minden változik,a Cod 2 örök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
priti
addikt
Én ezt pontosan tudom, hogy így megy. ...és ahogy én tudom ő is tudja, de így, hogy még sms-ben figyelmeztetem is rá, hogy előfordul ilyen ha már a weblap szerint is csak egy van és szóljon nekem ha nincs így már pláne tudja.
Ez annyi hogy odacsörög a nagykerbe, hogy te a weblap szerint már csak egy van, na de még van G27. Tuti van? Nézd már meg légy szíves mert az ügyfelem/vásárlóm/ erre várna 3 órát és szépen odaslattyog a droid a nagykerben és lecsekkolja, mint ha ott lenne személyesen. Szart telefonon lecsekkolni. Az van.
Ez pontosan olyan, mint ha én szarnék lecsekkolni, hogy van e pénz a kártyámon. Megkapnám a fizupapírt, ami szerint van és megrendelném a cuccot tőle. Elvitetném vele a csába a 15 kerbe ki a Késmárk utcai raktárokhoz, aztán amikor már ott van, odautazott, meg várt rám, na akkor bejelenteném neki a telefonba, hogy ja bocs, nincs egy vasam se, mégse kell. Kiváncsi vagyok szerinte rendes gyerek lennék e...A lényeg, hogy giannival vigyázva üzleteljen mindenki, hogy ne járjon így mint én. Inkább kérdezzen rá hatszor, mint hogy rábízza.
Aktív témák
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- LG 25GR75FG-B 25" UltraGear FHD 360Hz 1ms
- Zászló és fokozat kijelző LED panel szimulátorhoz (Simhub vezérelt)
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Gombászkönyvek egyben
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba Árak továbbra is! Évtizedes minőség, személyes átvétel is!