- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lelkiblog
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
HoReSz1975 #11271 üzenetére
Szintén Ősemberes panasz, így jogos a fekete pont:
Nekem is 2 nagyon korrekt üzletem volt vele eddig, régi vasat is beszámította ezért is fura, hogy 4 hete semmi hír a megrendelt ramom-ról. Sajnos nálam eljátszotta a bizalmat egyenlőre. Utálom ha csak vakítanak.
Fr@ncért nem mondta, hogy figyi öreg, ez nem fog most menni vagy akármi. Szeptember 1-én igazolt vissza, hogy 1,5 hét és itt a ramom így indultunk, aztán eltelt egy hét, még egy, most szerdán lesz napra pontosan 4 hete, hogy megrendeltem az akkor állítólag 1,5 hetes átfutási idővel beígért ram kit-et. Postán van, vámolják stb volt a válasz ha rákérdeztem pü-ben, hogy mi van. A szakmában dolgoztam így első kézből tudom, hogy egy vámeljárás nem tart 1 hétig (kivéve ha találnak vmit de az más tészta ugye).
Sajnos az, hogy nem mondja meg az igazat nagyon az üzlete rovására fog menni. Van egy két nagyon nehéz dolog az életben, a renomé visszaállítás ezek közé tartozik.
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EA Sports WRC '23
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Politika
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest