- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- potyautas: Sára és a párja.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Donki Hóte
veterán
Na, kezd beállni a tablet
Röviden pár szót róla, kezdjük az előnyökkel. A vártnál gyorsabb, 260 ezer pont körül hoz antutuban (viszonyításként ugyanezzel az antutu verzióval az S21Ultra telefonom 460 ezer pontot ér el). A neten található összehasonlítások szerint a SOC nagyjából a Snapi 660/665 szintjének felel meg.
A cucc eleve jól felszerelt, van a dobozban egy pen, üvegfólia, egy közepesen erős tok, egy 18 W-os töltő és persze egy kábel. Ráadásul a bevezető akcióban adtak hozzá ajándékba egy 10 coll méretű (tehát elég nagy) bluetooth billentyűzetet.
Szintén előny nekem, hogy van rajta értesítő LED, illetve elég jól néz ki maga a tablet is.
A memória 8/256 GB, ez elég sok, sőt pluszban lehet microSD kártyával bővíteni. A cucc dual SIM-es, LTE képes mindkét kártyával.
Az átlagos dolgokat kezdjük azzal, hogy kijelző elég világos, de akkor is csak IPS panel van benne, a többi cuccom amoledes, azoknak a színe sokkal szebb, a kép dinamikusabb.
A hangszórója elég hangos, de eléggé sávhatárolt, se mély, se magas.
Ami gyengesége a tabletnek, hogy a kijelzőn nem lehet automatikus fényerőt állítani. Ezt nem is értem, kb. 10 cent egy előlapi fényérzékelő, de akár az előlapi kamerával mérhetnék a környezeti fényt. Elég gyenge a kamerája is, csak erős fényben lehet vele jó képeket csinálni.
Kifejezetten vicces a gépben lévő Doke operációs rendszer. A viszonylag jó antutu pontszám ellenére komoly lagok vannak meghatározott helyeken, optimalizálatlan a rendszer. Ha egy Samsung, Xiaomi, vagy Realme tabról lenne szó, akkor valószínű lenne, hogy a későbbi frissítések javítanának az optimalizáción meg a kamerán, de ennél a tabnál vagy jön frissítés, vagy nem.
Röhejes fordítások vannak a rendszerben, ahol angolul charge szöveg van, azt magyarra díj szóval fordították, csak néztem, hogy mi akar ez lenni. A LED szót diódának fordították, meg egy csomó ilyen félrefordítás van a rendszerben.
Szóval a teljes csomag megérte a 70 eft-ot, az új ár viszont billentyűzet nélkül 73 eft, annyit szerintem nem ér.
-
Donki Hóte
veterán
Megnőtt a tabletta. Sajna nem tudomás kikapcsolódás az akromatikus szövegkitöltés
Amúgy jó, 5 éve nem láttam eszközt értesítő LED-el, ezen van
Ha rájövök, hogyan kikapcsolás automatika, akkor még íróka.
(Addig csókoltatom kitalálója automatikus szövegkitöltés)
-
lcee79
addikt
Én igazából lányomnak vennék egyet, Roblox és egyéb ilyen játékokkal játszik, amik a mostani 6 éves tableten is futnak, és az már akkor is alsókategóriás volt, annál ez biztosan jobb.

Az ára jó, még stylus is van hozzá, bőven megér ennyit, nekem.
-
moleculez
veterán
Olyanom volt, de 8 éve
?! De durva... Egyfolytában ROMoltam
-
pusszycat
nagyúr
-
törölt tag
-
Öcsielvtárs
aktív tag
Kb. 20%-al gyengébb vas, mint egy SD680-al szerelt, ami szintén nem a csúcs kategória... (újabban kezdték ezeket - 606 - belerakni tabokba, eddig főleg a 616-618 vonalat tolták kínában)
-
*Mukeey*
addikt
Volt unisoc-os tabom, katasztròfa volt. Hiába a kijelző, ram, ha a proci odavágja az egészet.
-
Donki Hóte
veterán
9 órakor kezdődött az akció, előtte a kínálat 3 verzióból állt: EUR ver, RU ver és GLOBAL ver. A Global volt a 319 dollár, a 159 dolláros akció a Global verzióra vonatkozna.
Csakhogy a kicsi kínaiak az akció élesítése után eltüntették a Global verziót a kínálatból, az EUR és RU verzió mellett lett egy OTHER verzió, de ezekre nem vonatkozik a Global verzió 50 %-os kedvezménye.
Szóval csaltak egy kicsit, de a 8 dolláros általános kedvezmény és az appba beírható kódra kapható 10 dolláros kedvezmény működik, ezekkel le lehet vinni az árat 185 dollárra, ami most tartalmaz a PEN mellett egy bluetooth billentyűzetet is.
-
kbyte1024
veterán
-
Donki Hóte
veterán
-
mad823
őstag
Nem tudom, egy két éves is középkategóriás SoC (pl. SD730) sebességének a felét tudja ez a SoC. Nem tudom, hogy mennyire menti meg a 8Gb RAM (nyilván segít), de sokat nem várnék tőle, és messze nem játékra gondolok...
-
Gabás
addikt
Nekem 203,18 USD az ár
-
Donki Hóte
veterán
Aliexpress standard shippinggel jön, szóval nem lesz gyors a megérkezés (de legalább a posta se tesz rá plusz sarcot).
Játszani nem játszom tabokkal, szóval (talán) nem lesz gond a mostanában járatos SOC-okhoz képest viszonylag szerény teljesítmény.
A demo videó szerint dual SIM LTE-s a tablet (és az egyik SIM helyére lehet háttértárnak microSD kártyát rakni), majd meglátjuk, hogy mit tud a cucc.
-
kbyte1024
veterán
-
pusszycat
nagyúr
Majd (s)írjál róla.
-
Gubu0101
veterán
-
TESCO-Zsömle
titán
-
Donki Hóte
veterán
Kosárba rakva lement 70 eFt-ra az ár, rendeltem egyet. Benne vagyok az első 200 vevőben, elvileg küldenek egy bluetooth keyboardot hozzá, már az megér 10 eFt-ot.
-
Donki Hóte
veterán
OK, 9 órakor átváltott 73 eFt-ra az ár.
-
Donki Hóte
veterán
Milyen kijelző van benne? Amoled, vagy IPS?
A linkeken VAST displyat írnak, az micsoda
De nem ez a gond, hanem az, hogy a linkeken nekem 116 900 Ft-os árat ír, hát ennyit messze nem ér a cucc
-
kbyte1024
veterán
-
Graphics
Jómunkásember
Szerintem utána se lesz sokkal több az ára ...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Villanyszerelés
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Vezetékes FEJhallgatók
- Billentyűzet gondom van
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- iPad Pro 13" M4 256GB Wifi + Magic Keyboard
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB yellow sárga Apple garancia ajándék Apple tok
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2026) 11" M4 Wi-Fi 128GB Space Gray ! ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- Lenovo Idea Tab Pro tablet + Tab Pen Plus eladó
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

?! De durva... Egyfolytában ROMoltam