- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agyasima
őstag
Igen, az ott már ki lett vesézve rendesen. Mostanra járt le a szerződésem. Végülis nem pakolt sehova, sőt a vége felé már mintha még valami minimális bizalma is lett volna irántam. Gondolom a közvetlen főnökömnek köszönhetően, aki sok rosszat nem mondhatott rólam, mert mindig tettem, amit kellett...
-
Agyasima
őstag
Legalább annyit mondjatok, hogy szar....
-
Agyasima
őstag
így jó lesz-e?
Ajánlólevél
XY, mint a ZS. Kft. ügyvezető igazgatója igazolom, hogy Agyasima vállalatunknál dolgozott 2002. 1. 5-től 2005. február 01-ig, égimeszelői munkakörben.
Elsődleges feladatai közé tartozott az Pofonfa-projekt marketingstratégiáját megvalósító akciók, tevékenységek és PR-intézkedések kivitelezése.
Ennek keretében feladatai voltak:
- közreműködés az Pofonfa marketingstratégiájának, és a ZS Kft. PR-stratégiájának kialakításában
- operatív pr/marketing-feladatok végrehajtása
- piaci elemzések készítése, a marketinginformációs rendszer működtetése
- média-, barter- és reklámszerződések előkészítése
- adatszolgáltatás a szakmai szervezetek számára
- vevői elégedettségvizsgálatok előkészítése, megvalósítása, az eredmények feldolgozása
- a PR-tervben szereplő rendezvények szervezése és gondoskodás?? azok megvalósításáról
- közreműködés a szervezet nyilvánosság előtti fellépéseinek szervezésében
- az egyes programokhoz, akciókhoz szükséges kommunikációs anyagok elkészíttetése, gondoskodás a kommunikációs terv szerinti terjesztésükről
- a szponzorálással, mecenatúrával kapcsolatos kommunikációs tevékenységek intézése
- médiaadatbank készítése, címlisták frissítése, aktualizálása
- kapcsolattartás a nyomtatott és elektronikus sajtó szerkesztőségeivel, kreatív ügynökségekkel
Munkáját mindig pontosan, precízen, lelkiismeretesen végezte. Azonban a Pofonfa bevezetésével és piaci lehetőségeink átalakulásával a továbbiakban sajnálatosan nem tudjuk foglalkozni.
Pörölybütykös-alsó, 2005. február 14.
Béla bá
ügyvezető igazgató
[Szerkesztve] -
Agyasima
őstag
-
Agyasima
őstag
Köszönöm, Killerman!

-
Agyasima
őstag
esetleg, akit érdekel, az előzmények:
Bővebben: link
[szerk]
Bali79 Köszi az infókat!
Valaki, valami mást megoszt-e még velem? 
[Szerkesztve] -
Agyasima
őstag
Ismét a segítségeteket kérem. A szituáció a következő. A héten lejár a munkaszerződésem. És a múlt héten közölték velem, hogy nem is kívánják meghosszabbítani. (hogy mi ennek az oka, azt egy másik topikban már kifejtettem, csoda, hogy eddig húztam ennél a cégnél.)
Viszont a főnökkel megbeszéltem, hogy hajlandó aláírni egy ajánlólevelet, ha megírom magamnak. (milyen rendes)
Viszont még sosem csináltam, ilyet, és nem is nagyon ismerek olyan embert, aki tudná, hogy hogyan kell hozzákezdeni egy ilyenhez. Ráadásul amit neten találtam az ajánlólevélről, az édeskevés, ráadásul csak általánosságokat puffogtat, és atommarkting-szaga van. Magyarul használhatatlan.
Amit szeretnék kérni:
- Ha valaki(k) tudna ajánlólevél mintákat, vagy konkrét ajánlóleveleket dolumentum formájában a rendelkezésemre bocsátani, annak nagyon örülnék.
- Mi az amit bele kell ebbe írni?
Ha általánosságban szól a levél (tehát nem konkrét leendő/esetleges munkaadónak) hogy kell egyáltalán belekezdeni?
- Milyen formai követelmények vannak?
- illetőleg minden egyéb információ, ami az ajálnólevelekről szól, nagy örömöt tudna
okozni.
Előre is köszönök minden segítőkész hozzászólást!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- 16GB (2x8GB) SK Hynix DDR5 5600MHz SODIMM kit
- Makulátlan,lemezes PS5 Slim 1TB (CFI-2116) eladó/Media Markt garancia 2027.12.10-ig/beszámítás van
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- Sony Alpha A7C eladó - GARANCIA 2027.05.10
- Apple MacBook Air 13" M3 (2024) 16GB / 256GB asztroszürke
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (3év Garancia) - GARANCIÁBAN CSERÉLT KÉSZÜLÉK - ÚJ!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Noctua industrial NF-F12 industrialPPC-2000 PWM - több darab
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
a topic a mit és hogyan kérdéseket feszegeti, a miértre itt nem keressük a választ. De ha már a miértekre szeretnéd megtudni a választ, olvasd el #3-ban szereplő linket, és #8-at.
Valaki, valami mást megoszt-e még velem?