- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
Új hozzászólás Aktív témák
-
lesaux
veterán
Igazából nem értem, mire való egy ilyen. Ha jóban vagyok a nagyfőnökkel, ő leírja, hogy milyen ügyes vagyok, okos és szép, valamint csak engem lehet ajánlani mindenféle munkakörbe, ő is meg volt velem elégedve, telesírta a párnáját, amikor bejelentettem a távozásomat. Most ez kinek jó?
-
Thyb
senior tag
Egy kicsit az értékelést jobban fejtsd ki. Csapatban való munkavégzés : 1-10 pontig nagyon magas értéket azért ne adj max 7. Hatékonyság : 1-10, Feladatmegoldás 1-10, meg még ilyenek. Mindegyik után 1 kis összefoglaló. Ilyet láttam német ajánlólevelekben és ez hasznos volt. Ha mindenhol a 6-8 pontot aláirja a volt főnököd, akkor utánna nyas**m.
A végére csinálj egy átlagos kiértékelést az össz pontszámodból ami jól fog mutatni mint fasza csávó állást vadász a sűrű sötét magyar gazdaságban - csendélet .
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook M1 Pro 8GB RAM 256GB SSD
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest