- Fórumok
- PC játékok
- Ajánljatok játékokat a gépemre
- (téma lezárva)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- potyautas: Sára és a párja.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
-
n_gy_k
aktív tag
-
Dilikutya
félisten
nem igaz. se a NOLF2, se a Hitman 2 nem fog elindulni a vga miatt (kötelező T&L miatt) ezek saját tapasztalatok, ezeken kivül biztos van még. és a tavalyiak között már jóval kevesebbet találunk, tavalyelőtt még akadt bővebben ami elindulna ezen, de 640*480 fölötti felbontást főleg a 2002-2001 előtt készült játékoktól érdemes elvárni
amugy ha a topiknyitó volna szives végigolvasni a topikot, könnyen választ kaphatna a kérdésére. nekem közel azonos konfigom volt, csak én XP-t használtam, igy a GTA3 kicsit rosszabbul ment, de nála jól menne az is. meg a többi is amiket pl. én felsoroltam. elég sok játékcímet írtam be, lehet válogatni. és nem is sok hsz, amit meg kellene néznie :(((
[Szerkesztve] -
Paljoz
csendes tag
Végülis minden tavalyi és az elöti játék elindul, csak be kell állítani a felbontást a grafikai megjelenést meg ilyesmiket és kész!!! :))
-
n_gy_k
aktív tag
-
n_gy_k
aktív tag
Wolfenstein,GTA 3,2,1,Diablo 2,1,Roller Coaster Tycon 2,1
-
kokorm
csendes tag
''Új'' gépem:533mhz,16mb vga,160mb ram; 4,3 gb vinyó, WIN 98SE stb.
Ezen mi indul el!
A jövőben tervezek egy 32 vagy 64 mb vga kártyát!
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
én végig toltam mindkettőt egy Celeron533/64Mb RAM/16Mb TNT2 Vanta konfigon... a 192Mb-ra bővités csak később jött. és nem szaggatott akkorse amikor sok ellenfél jött. ja persze mindezt 1024-ben. a plusz ram annyit jelentett, hogy rövidebb volt a töltési idő. szal tudom mit beszélek, a te konfigodon pláne nem akadhat, ha nálam sem akadt. határozottan emlékszem, milyen szépen folyékonyan futkostam el a nagy tűzdobáló monszta elöl a végén. nincs nagy gépigénye.
most sajnos nem tudom letesztelni fraps-szal azon a konfigon mert nincs benne vinyó -
Dr.Momo
tag
Nekem a legjobban eddig a Lands of Lore 1 tetszett... Kár, hogy 486Dx2 felett már nem indul el...
-
Club
őstag
-
kokorm
csendes tag
Először is kössz a az ajálást mindenkinek!:C
Másodszor pedig próbáltam HP2 és ellenfél nélkül elég türhetően ment!:Y -
Dilikutya
félisten
ezt nem jelenteném ki ilyen határozottan, hogy csak a 2001 előttiek. Jedi Knight II Outcast pl 2002-es, és PII 350, 64mb ram, 16Mb vga az igénye. bár winxp alatt nem erőltetném nálad, win98 alatt viszont sztem élvezhetően futna. XP alatt nekem is beszaggatott néha. tényleg, a Midtown Madness 1-2 simán elmegy rajta. a NOLF-ról te magad mondtad, hogy Duron 700-on ment a V3800-al. az ugye vakami Voodoo3 kártya? amugy a NOLF első része mindent alapra véve sztem menne nálad.
Carmageddon 1-3 is simán mehet. -
Dilikutya
félisten
-
bbchris
senior tag
Akkor csak amit kb 2001 előtt írtak , ugye akkor csak ezek mennek rendesen . Emléxek rá mikor az OPI-t kiadták az 1.0-ás verzióban akkor simán elment egy Duron 700-al , aztán jöttek ki az Addonsok meg stb , oszt már az Athlon 64 kell hozzá .
De játékonál van pl a Midtown Madness 1-2 vagy a MotoCross Madness , talán elmennek azok még . Vagy ottan van a No one Life For ever , az ment nekem 700-as Duronon simán egy V3800 ASUS-sal . -
bbchris
senior tag
-
Dilikutya
félisten
-
bbchris
senior tag
IGI , az is megy . De szerintem a Need For Speed is elmegy ezen a konfigon . Delta Force szériák is . A startégiai játékok zömerészt elmennek mivel ott nincs olyan hatalmas erőforrásigény . Bár a mostaniak már igencsak szeretik a 2 gigás proccot . A Need For Speed 3 ; Hing Stakes ;Porsche Unleashed ; Talán a HP2 is elmenne még igaz nem fullban .
-
Dilikutya
félisten
PII400MHz nem szar az, anno nagyon akartam egy olyat:D aztán Celeron 533 lett végül.
most így hirtelen ezek jutnak eszembe amiket ismerek és garantáltan mennek nálad is, de csemegézhetsz a fentebb sorolt játékokból is, sztem lesz még jópár ami elindul nálad is
Half-Life
Gunman Chronicles
Quake 2
Quake 3
MotoRacer 2
Colin McRae Rally 1-2
Rainbox Six
Rainbox Six: Rogue Spear
Rainbox Six: Covert Operations
Alien vs Predator
Serious Sam: The First Encounter
Serious Sam: The Second Encounter
Blood 2: The Choosen
Forma 1 GP3
Rally Championship '99
Re-Volt
GTA2
Star Wars Jedi Knight II: Outcast (ez mondjuk már szerényebb grafikával fut egy ilyen gépen)
Unreal Tournament
Unreal
Delta Force 1-3
Kingpin
[Szerkesztve] -
kokorm
csendes tag
Na erre ajánljatok játékot!:(
PII( tudom hogy sz.r)400mhz, 160mb ram, 16mb vga; 4,3gb vinyó ,win98se.
Lehetőleg lövődözőset meg járműűűset(auto, motor):0 -
Dilikutya
félisten
-
Ger|
aktív tag
-
Frigo
őstag
-
Ger|
aktív tag
nagyon köszönöm a tippjeiteket!
Szerintem más lowendesek is sokat profitálnak majd ebből a listából. Igaz, nekem a gp3 megy vagy 10 fpsen, meg a warcraft3 is, és za összes többi, aminek simán mennie kéne, mert a nagy része már le van rágva. Ja a sztarworszt útálom :D
Szóval a Syberia sorozat is menne ezen? Hmm? Vajon az alone in the Dark 4 megjelent már? -
Dilikutya
félisten
-
lapa
veterán
bridgebuilder, vagy haladóknak pontifex. meg a második verziós snowcraft game. az is fps. :)
a hídépítős gaméban ugye az a komoly, hogy nem csak annyi benne a fizika, hogy ''némmá bazz farol a verda/szörny/mittomén'' :D
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
amiket én felsoroltam, azok mind mennek neki. elég sok játékra elég az a konfig, egészen 2002-ig szinte az összes megy rajta simán, még néhány 2003-as is
azzal a 600-as cerkával beleültetted a bogarat a fülembe, van itthon egy bx440-es gépem, a proci a kevés benne, biosfrissitéssel 1GHz-ig viszi, 3e Ft-ból ennyi update-et bőven megér -
Egon
nagyúr
Amik nekem bejöttek, ekkora gépigénnyel, a teljesség igénye nélkül (csak Win9x-es gamék; gondolom DOS-os dolgok nem érdekelnek... Pedig micsoda játékok voltak (sóhaj)!):
FPS:
Unreal
Unreal Tournament
NOLF
RTCW
TPS:
Max Payne
Drakan
RTS:
Starcraft
Red Alert 2
Age of Empires 1-2
Commandos
Desperados
Populous 3
Dungeon Keeper 2
Battle Realms
Körökre osztott stratégia:
Incubation
HoMM 3
Panzer General 2
Egyéb:
NFS 3
Revenant
Lenne még több is, de sajna ez a konfig elég kevés...:O Főleg procit kellene cserélned (tuningolható Celeron is megteszi; a cerkák 66 MHz-en elég gyengék. Nemrégen vettem 600-as cerkát (alapfeszen 900-on megy) 3 db ezresért... Ennyit talán rá tudsz szánni: hidd el, megéri... Vga Ghz-es prociig nem lesz különösebben szűk keresztmetszet). -
Dilikutya
félisten
egyszer régen láttam egy háttérképet a játékból, akkor kicsit megtetszett. nagy csúnya monsztra kezében levágott emberi fejjel...:D
itt a honlapja: [L]http://www.enclavegame.com[/L] -
Keitaro
addikt
-
Alvin_ti4200
félisten
-
Drizzt
nagyúr
3cd-s???
-
Alvin_ti4200
félisten
-
Alvin_ti4200
félisten
-
Drizzt
nagyúr
Úgy emlékszem, hogy valami király vízeffekt volt benne, nem?
-
Dilikutya
félisten
ez ugye ilyen véres mészárszék?:)
-
Alvin_ti4200
félisten
-
Drizzt
nagyúr
Az Enclave az jó? És a grafikája?
-
Dilikutya
félisten
a felsoroltak nagy részének a min konfig max 450-es proci de igen sok van az alatt, és az sem mind1 hogy emberünknek 256Mb ram, és fx5200 vga van
én elég sok játékot játszottam az általam soroltak közül (a nagyobb gépigényűeket) 192Mb rammal és 16mb-os tnt vantával. úgyhogy neki ennél csak jobban mehet és nekem se volt túl sok gondom. szvsz 640*480-ban nedium beállitásokkal a leggépigényesebb felsorolt játéknak is mennie kell. talán még fullon is. -
Keitaro
addikt
Mondjuk néhány játéknál a minimum konfig elég rosszul van megadva. (értem ez alatt, hogy nevetséges, hogy arra inkább a ''jé ezen elindul már a játék'' konfigokat lehet érteni)
Mint amikor egy Sims2höz azt írják minimumnak, hogy TNT2, ajánlottnak meg hogy 9800Pro
Btw te játszottál is ezzel a sok játékkal? :DDD -
Dilikutya
félisten
Minimum hardware: Pentium III/Athlon 600 MHz, 128 MB RAM, 16 MB-os DX9.0b kompatibilis videokártya, 900 MB HDD
elképzelhető hogy futna. a proci ugyan kevesebb a srácnak, de VGA+RAM bőven több neki, sztem simán.
16Mb-os VGA mint minimum gépigény, ilyet is rég láttam:) de legalább tényleg nincs nagy gépigénye -
illusiON
őstag
sztem az uj spiderman2 is elfutna, elég gagyi a grafikája, mármint nem profi... de mindenki szerint Xar játék...:( pedig nem volt rossz!
-
Dufresne
addikt
Airfix Dogfighter-t nem láttam a felsorolásokban, meg Re-Volt sem volt jelen:)
Ezek is fasza kis gamek sztem.
Vagyis Re-Volt már volt, de akkor Hidden&Dangerous:)
[Szerkesztve] -
Digital
addikt
UNREAL! Mármint a legelső kiadás:C Éjszaka fasza játszani!
-
Dilikutya
félisten
na itt van még 1 adag, ami biztosan menni fog szépen :D:D lehet csemegézni:)
Colin McRae Rally 1-2
Rally Trophy
Stupid Invaders
Stronghold
Stronghold Crusaders
Warcraft 3
Warcraft 3: The Frozen Throne
American McGee's Alice
Anno 1503
Age of Wonders
Baldur's Gate 1-2
Battle Realms
Black & White
Clive Barker's: Undying
Comanche 4
Command & Conquer: Renegade
Cossacks - Back to War
Cossacks - European Wars
Cossacks: Art of War
Daikatana
Delta Force 1-3
Deus Ex
Disciples II: Dark Prophecy
Dungeon Keeper 2
Dungeon Siege
Dungeon Siege: Legends of Aranna
Empire Earth
Europa Universalis
Europa Universalis II
Fallout 2
Fallout Tactics: Brotherhood of Steel
Resident Evil 1-3
Gorky 17
Gorky Zero
Hidden & Dangerous
Icewind Dale 1-2
Screamer 4x4
Insane
IL2 Sturmovik
James Bond 007: NightFire
Jurassic Park: Operation Genesis
KISS Psycho Circus: The Nightmare Child
Legacy of Kain: Soul Reaver
Legacy of Kain: Blood Omen 2
Max Payne
MechWarrior 3-4
Medieval: Total War
Metal Gear Solid
Midtown Madness 1-2
Monster Truck Madness 1-2
Motocross Madness 1-2
MotoRacer 1-3
Myth II: Soulblighter
Myth III: Wolf Age
Messiah
NBA Live 2000
NBA Live 2001
Neverwinter Nights
Neverwinter Nights: Shadows of Undrentide
Nocturne
Oni
Operation Flashpoint
Sea Dogs
Re-Volt
Platoon: The 1st Airborne Cavalry Division in Vietnam
Prince Of Persia 3D
Project I.G.I.
Rally Masters
Red Faction
Robin Hood - The Legend of Sherwood
S.W.I.N.E.
Shogun: Total War
Spider-Man
Star Trek: Armada
Star Trek: Away Team
Star Trek: Bridge Commander
Star Trek: Elite Force II
Star Trek: Klingon Academy
Star Trek: Starfleet Command
Star Trek: Starfleet Command Volume II: Empires at War
Star Trek: Starfleet Command
Star Trek: Voyager: Elite Force
Star Trek: Voyager - Elite Force Expansion Pack
Star Wars: Rogue Squadron 3D
Star Wars: Battle for Naboo
Star Wars: Episode I: The Phantom Menace
Star Wars: Force Commander
Star Wars: Galactic Battlegrounds
Star Wars: Galactic Battlegrounds - Clone Campaigns
Star Wars: Starfighter
Starsiege
Test Drive 5
The Elder Scrolls Adventures - Redguard
The Elder Scrolls III: Morrowind
The Elder Scrolls III: Bloodmoon
The Nations
The Settlers 1-4
Theocracy
Thief II: The Metal Age
TOCA 2
Total Annihilation: Kingdoms
Tribes 2
Tropico 1-2
Vampire: The Masquerade - Redemption
WW3 - Black Gold
X-Men 2: Wolverine’s Revenge
Z: Steel Soldiers
Zeus: Master of Olympus -
Dilikutya
félisten
-
Dilikutya
félisten
-
*Bacsonti*
csendes tag
Ballance az király!
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
-
Dilikutya
félisten
-
Viktor77
titán
-
illusiON
őstag
nem biztos, nekem igaz néha akad de hallottam őskövületekről akiknek a tulajai röhögve jáccanak rajta!
UI: nemmondom ennyi játék egy hét alatt nem jutna eszembe :D ja és EA GAMES superbike 2001 vagy mi is sztem elfut!
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
te viccelsz... nekem ennél gyengébb konfigom volt (vga, ram miatt) de még az NFS Hot Pursuit 2 is ment rajta. neki ennél szebben kell hogy fusson
Return to Castle Wolfenstein
Jedi Knight II: Outcast
Jedi Knight: Jedi Academy (640*480, medium, de abban folyékonyan)
GTA3
Quake 2
Quake 3 (+ Team Arena)
Unreal Tournament
Unreal Tournament 2003 (640*480, de már az enyémen is játszható volt)
Age of Empires
Age of Empires 2
Age of Mithology
Need for Speed 1-4
Need for Speed: Porsche Unleashed
Need for Speed: Hot Pursuit 2
Alien vs. Predator 1-2
No One Lives Forever
Soldier of Fortune 1-2
Tomb Raider 1-5
Hitman: Codename 47
Hitman 2: Silent Assasin
Gunman Chronicles
Half Life
Half Life: Opposing Force
Half Life: Blue Shift
Counter Strike
Serious Sam: The First Encounter
Serious Sam: The Second Encounter
Rainbow Six
Rainbow Six 2: Rogue Spear
S.W.A.T. 3
Medal of Honor: Allied Assault (kiegészitők is talán)
Red Alert 2
Sudden Strike 1-2
Commandos 1-2
Desperados
Carmageddon 1-3
4x4 Evolution
Forma1 GP3
Star Wars Racer
Alone in the Dark 4
Real War
Fifa 98
Fifa 99
Fifa 2000
Fifa 2001
NHL 99
NHL 2000
Star Wars: Shadows of the Empire
The Sims (összes kiegészitő)
Heroes of Might and Magic 3-4
így hirtelen ennyi jut eszembe kapásból de ennél sokkal több van:) -
Frigo
őstag
Unreal 1 :C de lehet még az UT is . :C
-
Viktor77
titán
-
illusiON
őstag
street legal/street legal redline, esetleg az EA f1es játékai, gta 3 a VC már nem hnném :D többet nem naygon tudok, esetleg az uj astertix&obelix XXL... több 5letem nincs, talán aknakereső :D
-
Alvin_ti4200
félisten
-
baliii
senior tag
ground control 1, red alert2+yuri, cs, q3, ut99, hl es osszes kiegeszito, elasto mania, osszes commandos, herose 3 es 4, tony hawk 1es2 talan3 is elmegy, dave mirra f.bmx, matt hoffmann's pro bmx, GTA 1-2 (talan3 de nem hiszem), blitzkrieg, stb...
-
Joczeek
addikt
-
Viktor77
titán
-
Keitaro
addikt
Az a baj, hogy a GT-k után az ember kicsit húzza a száját az NFS-ekre :DDD
Csak a K6-2 500-asomon még NFS3-al játszogattam :)
Egyébként kalandjáték mehet rajta szinte bármi (régiek közül a Dig-et és a Lucasarts cuccokat tudom ajánlani)
Final Fantasy VII, VIII, Starcraft, Warcraft III (az proci miatt nem tudom hogy menne, de egy próbát megér) -
Ger|
aktív tag
a wolf3d elfutna ezen?!
a felsorolt játékok nagy észét már lerágtam.
kategória: mind1. -
Hugo85
aktív tag
-
Viktor77
titán
-
Keitaro
addikt
-
Drizzt
nagyúr
-
duracell89
senior tag
-
Viktor77
titán
-
Torry
addikt
-
Keitaro
addikt
-
Ger|
aktív tag
500as celeron FX5200-al 256 Mbyte SD-rammal.
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Gitáros topic
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Crimson Desert
- BestBuy topik
- Macska topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sony Ps5 konzol slim
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest