Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: Hawking
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
andorpapa
őstag
Az úthengert soha nem értettem, elvégre az olyan lassú szar, hogy képtelenség az úthengeres gázolás. Mert ha még azt mondják, hogy egy Celica Super Nitro Turbo WRC csap el, akkor oké, előfordulhat, vagy hogy a 37-es buszjárat (átlagsebesség a donátusi szakaszon lefelé 50-65 km/h), ezeknek van legalább realitása, de hogy egy hülye úthenger... Ebből lehet azonnal rájönni, hogy a levél kamu.
A másik bizonyítási pont pedig a versenyzongora a 10. emeletről. Ugyanis ha 10. emeletet említünk, akkor feltételezem, hogy egy panelházról vagy hasonló kaliberű épületről van szó. Márpedig a panelben nincs akkora ablak, amin ki lehetne dobni egy zongorát. Tehát ez is kamu.
A megvadult elefántcsordától én is sokáig paráztam, de aztán voltam az állatkertben, és láttam szegény ormányosok állapotát...nos, azóta nem félek tőlük. Ja, és persze a pécsi állatkert megvaduló elefántcsordája maximum 3-4 tagú lehet...tehát ez sem veszélyeztet túlságosan.
Nem is küldöm ám tovább az ilyen szar leveleket!
Aktív témák
- Egérpad topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mesterséges intelligencia topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Filmvilág
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- Logitech G923 + állvány (PS5/PS4/PC) újszerű
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Inno3D RTX 4070 Ti // ÚJSZERŰ // SZÁMLA // GARANCIA //
- AKCIÓ! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude E7240 Core I5-4310U CPU / 4GB DDR3 RAM laptop
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest