Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- gban: Meghalt Chuck Norris
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- aquark: Zsebszámológépek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Sajnos nem kívántam ilyen hozzászólást tenni, pláne ilyen topikot indítani, de nagyon felhúztam magam. Angol ismerősömtől jött egy levél, amin sehogyan sem tudtam kiigazodni. nem nyelvtudás hiányában, hanem, mert nem volt érdemleges szöveg benne, csak mindenféle ostoba utalás. Láttam, hogy rengeteg embernek lett kiküldve és nem is egy helyen megfordult már.
Állítólag valami kép is volt hozzácsatolva, de ezt nem láttam szerencsére. Állítólag el kell olvasni a csatolmányokat, mielőtt megnézem a képet. Én mindig óvatos vagyoka vírusok miatt. megvizsgáltattam a Norton Antivirussal, semmi.
Kinyitom a számtalan csatolmány egyikét, beleolvasok és olyan dühös leszek, hogy majd szétverem a gépet.
Arról szól, hogy ha nem küldöm tovább a levelet, akkor engem is infarktus fog érni, mint xy barátját az egyik koliban és ne küldjem vissza a címzettnek, hanem valaki másnak. Gondolom így majd azt éri infarktus, aki törli a levelet.
Mondjátok már meg: miféle állat az, aki ilyennel szórakozik karácsonykor? Ki az barom, kretén, dekadens pali, aki ilyet kitalál?
Az angol ismerősömnek is lehetett volna több esze...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Túraautó topik
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- PlayStation 5
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autós topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thrustmaster T248 Force Feedback Kormány és Pedálkészlet - PS5/PS4/PC - ÚJ! Bontatlan, 2 év garanc
- Gigabyte G32QC A 32" 1440p (2k) 165hz 1ms ívelt monitor
- Macbook Pro 16" A2141 2019 i7 32GB 512GB Astro (3)
- Nothing Phone 3a alza.hu-s vásárlás, független, 8GB/128GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 128GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest