Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- norbx: Számítógép.hu
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Sajnos nem kívántam ilyen hozzászólást tenni, pláne ilyen topikot indítani, de nagyon felhúztam magam. Angol ismerősömtől jött egy levél, amin sehogyan sem tudtam kiigazodni. nem nyelvtudás hiányában, hanem, mert nem volt érdemleges szöveg benne, csak mindenféle ostoba utalás. Láttam, hogy rengeteg embernek lett kiküldve és nem is egy helyen megfordult már.
Állítólag valami kép is volt hozzácsatolva, de ezt nem láttam szerencsére. Állítólag el kell olvasni a csatolmányokat, mielőtt megnézem a képet. Én mindig óvatos vagyoka vírusok miatt. megvizsgáltattam a Norton Antivirussal, semmi.
Kinyitom a számtalan csatolmány egyikét, beleolvasok és olyan dühös leszek, hogy majd szétverem a gépet.
Arról szól, hogy ha nem küldöm tovább a levelet, akkor engem is infarktus fog érni, mint xy barátját az egyik koliban és ne küldjem vissza a címzettnek, hanem valaki másnak. Gondolom így majd azt éri infarktus, aki törli a levelet.
Mondjátok már meg: miféle állat az, aki ilyennel szórakozik karácsonykor? Ki az barom, kretén, dekadens pali, aki ilyet kitalál?
Az angol ismerősömnek is lehetett volna több esze...
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bitcoin topic
- Google Pixel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- 13 év után is kap még frissítést az iPhone 5s! Itt az iOS 12.5.8
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 13 5G (2024) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4260
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs