Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Sajnos nem kívántam ilyen hozzászólást tenni, pláne ilyen topikot indítani, de nagyon felhúztam magam. Angol ismerősömtől jött egy levél, amin sehogyan sem tudtam kiigazodni. nem nyelvtudás hiányában, hanem, mert nem volt érdemleges szöveg benne, csak mindenféle ostoba utalás. Láttam, hogy rengeteg embernek lett kiküldve és nem is egy helyen megfordult már.
Állítólag valami kép is volt hozzácsatolva, de ezt nem láttam szerencsére. Állítólag el kell olvasni a csatolmányokat, mielőtt megnézem a képet. Én mindig óvatos vagyoka vírusok miatt. megvizsgáltattam a Norton Antivirussal, semmi.
Kinyitom a számtalan csatolmány egyikét, beleolvasok és olyan dühös leszek, hogy majd szétverem a gépet.
Arról szól, hogy ha nem küldöm tovább a levelet, akkor engem is infarktus fog érni, mint xy barátját az egyik koliban és ne küldjem vissza a címzettnek, hanem valaki másnak. Gondolom így majd azt éri infarktus, aki törli a levelet.
Mondjátok már meg: miféle állat az, aki ilyennel szórakozik karácsonykor? Ki az barom, kretén, dekadens pali, aki ilyet kitalál?
Az angol ismerősömnek is lehetett volna több esze...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Warships
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Bittorrent topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- Ritkaság! 17" Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% Áfás
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Új Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest