- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HEro
tag
válasz
(Kolombusz) #38 üzenetére
irodalom, történelem, fizika
hát törihez síkhülye voltam, 4év alatt mindent csak puskáztam előtte, szóval annál dobott a legtöbbet, fizikából a fizikusok életrajzát memorizálni segített sokat, irodalomból is hasonlóan az adatokat sikerült így elsajátítanom, a többi az már úgy bennemvolt, de így azalatt a 4nap alatt félelmetesen előjöttek a "rég" tanult dolgok
-
HEro
tag
eredmény,
hát ez lett volna az első eredmény a tanfolyam óta,
talán még az érettségit is eredménynek mondhatom, habár azmég a tanfolyam előtt volt, akkor mégcsak könyvből "tanultam" a villámolvasást, semmi elmetérkép meg semmi, csak a fotoolvasás volt amit csináltam akkorna szóval érettségi szóbelire 4nap alatt készültem fel, fotoolvasással, és összes szóbelim 100% os lett
-
regent
aktív tag
Na szóval. Mint szinte mindenki én is könyvből kezdem tanulni. Emlékezhet aki már tudatánál volt akkoriban, hogy volt úgy 10-15 évvel ezelőt egy Agykontroll-láz az országban. (Még reklámban is előkerült a "lemegyek alfába" szókapcsolat). Akkoriban kezdett nagyon népszerű lenni a new age, és az Agykontroll ennek egyik hajtásának tűnt. Mint tizenéves persze nagyon tetszett a dolog.
Mint szinte mindenkinek "természetesen" nekem sem sikerült a módszert könyvből elsajátítanom. Ugye az ember nem tudja, hogy akkor most a visszaszámolásnál kell 0-át számolni, vagy az 1-nél megállhat (tökmindegy amúgy), most éppen alfában van-e, vagy ha viszket meg szabad-e vakarni, vagy tűrni kell, és kirekeszteni a tudatból. Keresztben legyen a láb, vagy egymás mellett.... Meg ilyen hasonló apró hülyeségek, amik teljesen tönkre tudják tenni a dolgot. Egyik sem számít amúgy szerintem, bár vannak akik szerint a keresztbetett láb gátolja az "energiák" (bármit is jelentsen ez) szabad áramlását. Másnak meg pont úgy kényelmes.
Na mindegy. Elmentem persze aztán tanfolyamra is. Ez 2x2 hétvége, azt hiszem egymást követő hétvégék. Akkoriban Dr. Domján László, és Dr. Domján Gábor tartotta a tanfolyamokat. (azt hiszem a Gábor is Dr.) Egy testvérpár amúgy. A László diplomás orvosdoktor, a Gábor meg angoltanár. Ez látszik is a tanfolyamaikon. A Laci egy kicsit technikaibb oldalról közelít, a Gábor meg lelkibbről. Akivel csak beszéltem eddig, mindenkinek az volt a szimpatikusabb, akivel az első kurzusát csinálta.Ez már csak ilyen, az elsőt nem tudja semmi felülmúlni.
A módszert amúgy José Silva dolgozta ki az USA-ban, Laredo-ban. Aztán franchise-szerű rendszerben elkezdte terjeszteni. (legalábbis én így tudom) A Domjánék ??megvették?? a terjesztés magyarországi jogát, és nem kevés munkával, jó időben, jó helyen egy létező piaci igényt kielégítve rettenetesen felfuttatták a dolgot. Tudtommal a környező államok egyikében sem volt még csak ezt megközelítőleg sem sikeres a módszer. Itt ausztriában pl. senki nem hallott a Silva-féle MindControll-ról, míg magyarországon nem sokan vannak akik ne hallottak volna róla legalább valamit.
-
HEro
tag
sziasztok, villámolvasást én is elsajátítottam, vigyázni kell vele, a saját hibámból tanulva, csak olyan könyvet szabad fotoolvasni ami tutira hibátlan... egy tanulmányi versenyt szívtam meg ezmiatt, hogy egy példatárat foto olvastam, így készültem fel pár nap alatt, az országos versenyre, és több példa is hibásan is volt benne megoldva, de a képletek annyira bentmaradtak a tudatoselmémben/tudatalattimba, hogy átsem gonodltam őket újra, a versenyen csuklóból írtam a rosszképletet és fel se merült bennem h nemjó.. most várom a csodát, hogy két 0 pontos példával tovább jussak... tudom nem a könyv szerző a hibás.. mert lehetnek nyomtatási hibák, de elvi hiba több példa meogldásában... (direkt verseny példákra, osztv -re felkészítő könyv)
-
-
regent
aktív tag
válasz
(Kolombusz) #26 üzenetére
Hehe, kb. nekem is. Szeretem azokat a keresztényeket, akik legelső önmeghatározásként használják, az én keresztény (néha keresztyén) vagyok kitételt. Minden más másodlagos. És Általában a véleményük szilárd, megváltoztathatatlan (még a tények sem képesek erre), és természetesen helyes.
-
ML320
senior tag
Én elvégeztem az Agykontroll tanfolyamot (2x2 nap), meg néha-néha visszajárok. Ismétlőknek olcsóbb, és hasznos tud lenni, de csak az alap gyakorlatokat ülöm át mindig.
Nos, sok mindenre használható. Legjobb az, hogy meg tud változni a világnézeted. A tecnikákat könyvből, leírásból nem lehet megtanulni. Anno 18 évesen próbáltam, aztán félretettem. Kudarc volt. Nekem Domján Gábor volt a "tanárom" az első alkalommal. Ő is elmondta, hogy könyvből nem a legszerencsésebb. A hétvégi program 8-tól 8-ig tartott, de érdekes módon nem fáradtam el, inkább még nyugisabb lettem, és kipihentebb. Technikákat tanulunk, amit bárhol tudunk alkalmazni. Nem csodaszer, néhány dologban kicsit szkeptikus is vagyok, de jó. Deja vu, megérzés, stb... Mindenkinek volt már ilyen. Én komolyan mondom, érdemes elvégezni. Drága? Lehet. De van olyan, amire később azt mondjuk, mindent megért. Nyugodtabb vagyok, kontroll alatt tartom a beszédemet, és bejön. Pozitívabban állok mindenhez, és bejön. Ez magabiztosabbá tesz, jobban érzem magam. Megtanultam ellazulni, nyugodtabban tudok aludni, és még folytathatnám. Részemről még annyi: Vegyük komolyan!
-
Geller72
veterán
A legutolsó linket, amit adtam, azt azért illesztettem be, hogy lássátok, a kereszténység mennyire ellene van a dolognak..
. Ezt alátámasztani nem tudom, mert mint említettem, ilyen mélyen nem mentem bele és nem is akarok.
-
Geller72
veterán
A Silva féle agykonrollt dr. Domján László kezdte el magyarorzságon terjeszteni, oktatni. Az első időkben ő tartotta az oktatásokat is, azt, hogy most is így van e, nem tudom, de tíz évvel ezelőtt Szekszárdon még ő tartotta.(most néztem utána, és úgy látom, a fia viszi tovább) Az első találkozásom az agykontrollal könyv formájában történt, dr. Domján László írta. Lehet kapni most is, tömör, lényegre törő, ami kell, benne van, semmi sallang, kezdésnek nagyon jónak tartom. Folytatásban megjelent a távgyógyítás is, szintén az ő kiadásában, ugyanolyan jó. Mielőtt vki kiröhögne, le kell szögeznem, hogy sztem működik. Bár én nem mélyedtem bele nagyon s csak arra használom, amire nekem kell, szal nem folytattam kísérleteket a "hogyan utazzunk el a jövőbe, hogy megtudjuk a lottószámokat" kategóriában. Egyébként elvileg a szisztéma alkalmazható erre is, bár mint mondtam, nem teszteltem ez irányban. Amire én használom. Meditáció, stresszoldás, öngyógyítás. Lehet, hogy marhaság az egész, de nem voltam még csak náthás sem 1996 óta. Biztos sokan gondolják, hogy húbazzemilyenkeménycsávó, de megmagyarázni nem tudom, nem is akarom az agykontrollra ráfogni, lényeg, hogy így van. Az első könyv, ami kimondottan az agykontrollal foglalkozik, a meditatív gyakorlatokkal kezdődik, sztem ez a legfontosabb. Van aki itt megáll, és elég is neki. Önmagában már ez is egy remek stresszoldó. Az öngyógyítás jellege, amire használom, az nagyjából abban merül ki, hogy ha fáj a fejem, nem is akárhogyan, amolyan migrénesen (biztosan sokan voltatok már ti is úgy, hogy semmi hatására nem akart elmúlni a fejfájásotok), akkor alkalmazom a módszert. Kb 5 perc alatt "elmúlasztom". Mindenképpen hozzáteszem, sokban múlik az egyénen, a hozzáálláson, hogy hiszünk e a dologban, pontosabban magunkban. Én úgy álltam hozzá anno, hogy lehet benne valami. A meditációt, a különböző meditatív szintekre való lejutást sokáig kell gyakorolni, nekem kb 1 év alatt fejlődött ki olyanra, amilyenre én akartam. Az első időszakban sűrün elaludtam, mérges is voltam, aztán rá kellett jönnöm, hogy amennyire idegesít ez, annyira nagy szerencsém van. Ma már erre is használom, ha nem tudok elaludni, akkor a segítségével igen könnyen megy. Sokkal jobban alszom, mélyebben, kipihentebben ébredek, nem úgy, mint a mosott szar. Relatíve kevés alvási idő is elég, ki tudom magam pihenni, ha kell 4 óra alatt annyira, hogy egy napot végighuzzak.(soxor van is rá szükségem
).
Ha valaki komolyan gondolja, feltétlenül szerezze be az említett könyveket, és kiba sokat gyakoroljon. Most mondhatnám, hogy ismerek olyan embert, akinek igen komoly betegsége volt, és túlélte..de nem mondom, mert úgy sem hiszitek el. A lényeg, hogy én elhiszem, mert ismerem azt az embert. Szal sztem működik, ha vki többet akar kihúzni belőlem, az kérdezzen. De itt van a net, csak be kell ütni, hogy agykontrol a kugliba, és olvasni, olvasni, olvasni. Így elsőre ennyi. (nemtom, ki mit várt az írástól, ki mire volt kiváncsi, így elég nehéz vmit is írni)
Tehát, ha vmi kérdés van, szívesen válaszolok.http://www.agykontroll.hu/
http://www.agykontroll.hu/uzletekEzt keressétek: Agykontroll Silva módszerével
Üdv:
GellerKicsit bővebben leírja helyettem:Itt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Óvodások homokozója
- OLED TV topic
- Android szakmai topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Megjelent a OnePlus 13T
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest