- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tom5
addikt
válasz
Freeman42 #149 üzenetére
És számomra ennél jobb ház nincsen ,szépis, jólhűtis , plexis is szóval ennéltöbb nemis kell egy házba szerintem...Ezzel én is egyetértek!
Szerintem is nagyon jó ház!Az új típust mégcsak képen láttam,de az a kétfele nyíló ajtó nekemse tetszik...
Hátulra meg szerintem nyugodtan vegyél ventit!Hamár ott a hely,és nemzavar a zaj!Amúgy az AEROCOOL ventik nemzajosak...szerintem... -
Tom5
addikt
válasz
Freeman42 #149 üzenetére
És számomra ennél jobb ház nincsen ,szépis, jólhűtis , plexis is szóval ennéltöbb nemis kell egy házba szerintem...Ezzel én is egyetértek!
Szerintem is nagyon jó ház!Az új típust mégcsak képen láttam,de az a kétfele nyíló ajtó nekemse tetszik...
Hátulra meg szerintem nyugodtan vegyél ventit!Hamár ott a hely,és nemzavar a zaj!Amúgy az AEROCOOL ventik nemzajosak...szerintem... -
Tom5
addikt
válasz
Freeman42 #149 üzenetére
Hátulra meg szerintem nyugodtan vegyél ventit!Hamár ott a hely,és nemzavar a zaj!Amúgy az AEROCOOL ventik nemzajosak...szerintem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mercedes topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Hobby elektronika
- iPhone topik
- Jövedelem
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Hisense LCD és LED TV-k
- Nők, nőügyek (18+)
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- MSI Sword 16 - Core i7 / RTX 4050 / per key RGB / magyar garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest