- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ég veled, KEndre! :(
Új hozzászólás Aktív témák
-
cuebler
senior tag
ha személyesen adod be, akkor nem.beviszel két példányt, az egyiken érkeztetik, a másikat átveszik. de miért nem postázod?
amúgy szerintem az ügyfélkapu igényléséhez elég az az a4-es papír is, ami igazolja a személyi igazolvány igénylését, bár azért ebben 100%-ban nem vagyok biztos, csak a józan paraszti ész alapján - ami ugye nem feltétlen működik a bürokratikus viszonyok közepette is[ Szerkesztve ]
"Vannak, akik csak a csúfságot látják a világban... a zűrzavart. Én a szépséget látom..."
-
cuebler
senior tag
az lenne, de az ingatlanértékesítésből származó "jövedelmed" miatt nem nyújthatod be, "rendes" adóbevallást kell tenned
de ha nem küldöd be, az adónyilatkozat söralátétnek csak jó lesz - bár konkrétan nem erre gondolhattak az ígérgetésekor"Vannak, akik csak a csúfságot látják a világban... a zűrzavart. Én a szépséget látom..."
-
tildy
nagyúr
ne x-et írj be....
10 hónapot írj be, és annyit írj be amennyi arra az időre járt volna. ( Ki tudod számítani, illetve a warningnál dobott maxot is beírhatod oda) .
a végén úgyis kiderül, jár e vissza."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
rien
senior tag
A bevallásban egyáltalán nem kell azzal foglalkoznod, hogy évközben a munkáltatód mennyi adójóváírást vett figyelembe az adóelőleg-megállapítás során.
Csak az adójóváírási hónapok száma a mérvadó és az össz. jövedelmed, hogy teljes mértékben vagy csak csökkenő mértékben vagy rá jogosult.
Amit a program felajánl az a jó, nem kell nézni a munkáltatókét, amit beajánl annyira vagy jogosult maximum és úgy lesz jó.----------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ----------------------------------------
-
tildy
nagyúr
MEgvan, hogy x honapra mennyit kellett volna kapni. Ha nem kaptad meg, akkor lesz egy olyan oldal ahol majd visszaigenyleskent szerepel.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
Új hozzászólás Aktív témák
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- AliExpress tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Stellar Blade
- Whisky topik
- Sweet.tv - internetes TV
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...