Hirdetés
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobby G.
senior tag
Belefutottam még egy problémába. Nyomdának adtam le az anyagot, és a levilágító kérte, hogy ha megoldható rakjam már össze az oldalakat a3-ra. Hogyan lehet összeválogatni az oldalpárokat? Mert a külső borítónál alapból jó, de aztán már nem. Próbáltam manuálisan beírni a pdf mentésnél, de lehet rosszul csináltam, mert úgy nem szedte szét. Végül leadtam oldalanként külön, aztán összepakoltál a kilövést, de jó lenne tudni megoldható-e. Ja, CS5-ről van szó.
-
Bobby G.
senior tag
Üdv! Hogyan kell megoldani, hogy ha mesteroldalon készítek láblécet, az a különböző oldalakon található különböző háttérkép felett legyen? Tehát, adott egy kiadvány, aminek megcsináltam a láblécét, de minden oldalpár más téma, tehát más a háttérkép. Ha ezt berakom, teljesen letakarja a láblécet. Van erre valami trükk, vagy annyiféle mesteroldalt kell készítenem, és ott alapból alá rakni? Bocsi, ha láma kérdés, de minden kezdet nehéz...

-
Bobby G.
senior tag
Köszi! Közben én is felhívtam a levilágító stúdiót, azt mondták, hogy szerkesszem meg nyogodtam, ők majd kilövik. Mondjuk ezt hamarabb is mondhatták volna, akkor nem kellett volna eddig corelben bűvészkedni. Igaz az csak 2 szín volt, meg minőségre sem nagy durranás. Viszont nem nagyon értem a lényegét, hogy miként tudják a kész pdf-böl a kilövést megcsinálni...
-
Bobby G.
senior tag
Szeretném a kiadványom mesteroldalát elkészíteni. Azt szeretném kérdezni, hogy be lehet-e úgy állítani, hogy szerkesztésnél az egymást követő oldalak legyenek egymás mellett, viszont levilágításnál átrakja a szemközti oldalt? (tehát szerkeztésnél 2-3 az oldalpár, de a levilágításnál már 2-27) Azért lenne ez jó, mert olyan grafikai elemet szeretnék berakni, ami átmegy a következő oldalra. Vagy ezt a programmal nem lehet kivitelezni?
-
Bobby G.
senior tag
2 asztali gép és egy notebook után egy x41-es ibm tableten elindúlt a próbaverzió. Viszont ebben sem találok magyar elválasztásellenörzőt...

-
Bobby G.
senior tag
válasz
--Disztroj--
üzenetére
Köszi! letöltötem egy próbaverziót, de sajnos telepítés után nem akar elindulni. Feszt leáll.....

-
Bobby G.
senior tag
Sziasztok! Kiadványszerkesztéshez keresek programot amivel igényesebb (nem hírlevél) kiadványokat lehet készíteni. Quark-ot tanultam a fősulin, de már régen nem használtam, meg ugye csak próbaverzió volt meg akkor. A cégnél photoshop-on dolgozom napi szinten, így gondolkozom az indesign-on, de nem találtam olyan próbaverziót ami 64 bites vistán menne. Ja és jó lenne egy magyar elválasztás ellenőrző bele. Tudtok valamit tanácsolni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Melyik tápegységet vegyem?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Gaming notebook topik
- Hálózati / IP kamera
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Működik, köszönöm!