Hirdetés
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
VectorworksH
üzenetére
Ugyanúgy, ahogy excelben: cellaegyesítés/cellafelosztás.
-
Arpee78
senior tag
válasz
VectorworksH
üzenetére
Nem lenne célszerűbb ha felmásolnád merevlemezre azokat a DVD-ket? Ott könnyen lehet böngészni/keresgélni köztük. Vagy van még a Where is it nevű katalogizáló progi, cégnél használjuk, de ahogy emlékszem elég korlátos ha AI és eps fájlokkal találkozik.
-
Arpee78
senior tag
válasz
VectorworksH
üzenetére
Az EPS fájlok szerintem vektorosan kerülnek bele (a vektoros része) a beleágyazott preview egyáltalán nem számít a pdf készítésénél.
Igény szerinti beállítás: amit be lehet állítani az beállítod, már ha nem jó az alapértelmezés, vagy hagyod úgy. Ilyenek mint A4 v A3, fekvő v. álló, hány sor és oszlop, felbontás a raszteres elemeknek, stb...
Illetve hol katt a pdf készítésre? Valahol van egy gombocska amivel elkészít neked egy pdf-et
Hol tudom neki megadni azt hogy egy mappán belül csak az EPS és Ai file-okat vegye figyelembe?
jobb klikk a könyvtárra(amelyben az alkönyvtárak vannak) ,Show item from subfolders, rendezd fájltípus szerint, kijelölöd az Ai és eps fájlokat.
Én sem ismerem nagyon és ritkán használom. Én a corelt használom erre a célra (egy régi Thumbnailer) nevű pluginnel, mivel Corelből lehet jpg tömörítéssel nyomtatni.
Ez a funkció a régi verziókban a Photoshopban volt, abból kivették és feljavítva átkerült a Bridge-be, de mintha ID-hoz is lett volna valami. A PS-es ma is letölthető kiegészítő pluginként, az új verziókhoz. Az is tud eps-t és Ai-t feldolgozni, csak ugye raszterizálja és elég nehézkes a dolog ha sok állományról van szó.
-
Arpee78
senior tag
válasz
VectorworksH
üzenetére
– Adobe Bridge
– Ctrl+F4 (Output Workspace)
– Igény szerint beállítás
– Könyvtár kiválasztása, fájlok v. könyvtárak kijelölése
– Katt a pdf készítésre
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Xbox Series X|S
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kompakt vízhűtés
- World of Warships
- OLED monitor topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest