Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Safe Mode az agyban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
Aktív témák
-
dni
őstag
Helló!
Hajlandó vok lejjebb adni az árból! Mennyiét érdekelne a téma?
[Szerkesztve] -
becksim
aktív tag
A CF Gps is drágább kategória, a legolcsobbak a kábeles gps mouse-ok, ilyenek ujonnan 15-20 körül is kaphatóak.
Az a baj velük, hogy a legtöbb csak ugy megy, ha Y kábellel be van dugva a szivargyujtóba, tehát nem tudsz elmászkálni vele az autóból. Persze azért van kivétel, pl az én A620asomhoz való közvetlen a pda-ból szívja a naftát, tehát nem kell külön bedugni. -
törölt tag
Hát pedig ez : Compaq Ipaq 3970 Pda
Elég ütös cucc. Olvass rola teszteket. Meg nézd meg hogy anno mennyi volt ujonnan. Kb min 150k volt. Szal ennyiért amennyiért itt ajánlották eléggé ütös cuccod lenne. És azért nem mind1 hogy milyet veszel és milyen softverrel.... Nem árt ha müködik is amit veszel. -
shift+ő
senior tag
ACER N35 + 512SD 3 hónapos (garanciás)
Destinator van ezen is.
65K -
dni
őstag
Helló!
Nekem ez lenne az ajánlatom:
1,5-2 éves Compaq Ipaq 3970 Pda (400Mhz) Win mobile 2003 oprendszerrel (iGO kompatibis) minden tartozékával + 128Mb SD kártyával, autós tartóval , 12 csatornás Falcom Bluetooth Gps-szel (külső antennával fémgőzőlt üvegű autóban is tökéletes a vétel), 3.7 Destinatorral Lehetőleg 1ben eladó. Irányár 70k -
divot
veterán
Értem. Értem

-
divot
veterán
Natehát: Valami jóképességű PDA érdekelne beépített GPS-es meg mondjuk ájgó Magyarország szoftverrel.

Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Hisense LCD és LED TV-k
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Suzuki topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Revolut
- Spórolós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- PS4 FAT (1216A 12.02 GOLDHEN)
- FÉLÁRON SZINTE ÚJ HP HyperX Cloud Stinger Bolti ár:25k INGYEN FOXPOST
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook T936: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G2 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- több db DELL P2417 full HD 1920x1080 IPS monitor HDMI - gari + számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Bialetti kézi kávéőrlő
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest