- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
-mugen-
tag
válasz
King Unique #10970 üzenetére
Igen,megvásárlásra gondoltam,mert máshogy már a szerencsétlenkedés kategóriába esik,legalábbis nálam.
Fizetni szerintem nincs 1p,azért az jelentős idő spórolás...meg idegrendszer.
Nekem most belefért a szerencsétlenkedés, meg keretem sem volt rá, pont ezért tudom nagyon jól, hogy ezt így többet nem köszi...
Ezek a programok mi alapján azonosítják be a regisztrációdat ilyenkor?az eszközhöz van kötve vagy felhasználóhoz?
Azért kérdezem, mert ha most beszerzem az akció alatt aztán letörlöm/uj eszköz/újra rakom az OS-t akkor is meg lesz?Volt deep Scan és minden fájl formátum szóval, mint mindenhol itt sincs ingyen ami ingyenes
Javításra arra gondolok, hogy volt(asszem Easeus,de lehet másik)ami azt amit az ICare meg se talált vagy a Minitool-nál Lost File volt azt elméletileg tudta volna visszaállítani.
... belegondolva..hülyeség volt következtetés alapján biztosat mondani...de ha tényleg tudja akkor tartom magam az állításomhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- WD BLACK SN850X NVMe 2TB - Új
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged