- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
válasz
Woodslave #33 üzenetére
Pénzem nem nagyon lesz, de szerintem beleférek. Egy srác segít nekem hitelt felkutatni.
Akkor azt mondod, a feleségem nyilatkozik (vagyis hazudik) arról, hogy megkapta a részét, a bíróság elhiszi és átvezetnek engem tulajnak. Ehhez miért kell a bank? (Főleg, hogy a bank tudni fogja, hogy a feleségem nyilatkozata hamis, mert pont az ő kifizetésére veszek fel plusz hitelt náluk. Bár igaz, azt nem kötöm az orrukra, mire kell...)
Na mindegy, nem nagyon értem én ezt... Bontás előtt vagy után, kamunyilatkozattal vagy anélkül, bank mit csinál... A franc gondolta volna, hogy ilyen bonyolult lesz.
Nem baj, akkor is végigcsinálom. Csak most már, hogy semmit sem értek, a fosás jött rám az egésztől.
Sipi
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest