Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledger
tag
Sziasztok!
Van egy ACER Extensa 5620 laptop kivettem az aksiját mert általában otthon hálózatról használom és így elfelejti az időt a következő bekapcsoláskor, nem túl régóta csinálja levettem a hátulját hogy talán elemet kéne cserélni de nem láttam sehol az elemet jobban meg nem mertem bontani .
Elem lehet a gond szerintetek?
Csak az időt felejti el ,bootolni azt tud ,nem kell F1 et nyomni mint az asztalikon mikor elem hibásak.
Ha elem hiba merre van bent (illetve milyen elem van ezekbe olyan mint az asztaliba?)elég levenni a kis ablakot? -
ledger
tag
Sziasztok!
Van egy Acer Extensa 5620-1A1G12Mi laptopom. Szeretném bővíteni/cserélni a memóriáját(RAM-ot) .
Eddig 1Gb volt/van bent 667MHz.
Most szeretnék bele 4GB-ot ( 2GBX2GB) 800MHzEz van írva a kis könyvébe:
"Akár 1/2Gb mennyiségűDDR2 533/677MHz-es memória,2/4GB-ra bővíthető két soDIMM modul alkalmazásával (kétcsatornás működés támogatása)(csak bizonyos modelleken található meg)"
Nos ha 800MHz ramokat veszek azzal nem fog működni??
ha esetleg tudnátok márkát is ajánlani megköszönném. -
ledger
tag
Sziasztok!
Van egy Acer E1-531 Notebookom.
(B960_2.2GHz_2MB_L3cache)
Fél éves és a napokban érezhetően elkezdett melegedni.
A helyzet, hogy nem kapcsol be a proci hűtő.
Everestel csináltam proci terhelést 84C fokig felmegy itt vissza veszi úgy a proci teljesítményét, hogy tudja tartani a 75-78fokot magonként, de a ventilátor az nem kapcsol be, gondoltam meghalt a venti de bekapcsoláskor viszont pár másodpercre bekapcsol, gondolom teszteli indulás előtt,szóval tesztnél megpörgeti és vége.
Akkor most mégsem a venti a szar? vagy igen?
Létezik olyan program amivel le lehet tesztelni a ventilátort?
Vagy mi lehet a bibi.
Van aki már igénybe vette ezt a Pick up garanciát mennyi idő múlva kerül vissza a gép ha elviszik, kb?
Válaszokat, segítségeket, tanácsokat, előre is köszönöm!! -
ledger
tag
A notebook alján a ventilátort látni lehet a kis rácsokon keresztül. szóval egyértelműen áll, hiába a 84fok nem kapcsol be. inkább vissza veszi a proci teljesítményt, hogy ne melegedjen tovább.
Mikor bekapcsolom a gépet akkor pár pillanatra bekapcsolja a ventilátort, szintén látni...,ilyenkor viszont azt, hogy megpörgeti, és nem tűnik úgy, hogy szorulna vagy nehezen pörögne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- EAFC 25
- Szólánc.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest