Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• almorion

csendes tag

válasz twollah #4937 üzenetére

"Vegul is az egesz nem mas mint a Windows Vista kulonbozo dolgaihoz egy csicsasabb frontend." Azaz, ha jól értem, ezeket a funkciókat tudja alapból a Vista, Xp-hez meg eleve nincs empowering (kérdésem, hogy kezelni tudja-e ezeket a funkciókat)?
    Bár igazából nem is olyan fontos ez, mert láttam eddig is, hogy nagy küzdés az XP ezekre a gépekre.
    Fontosabb lenne viszont azt tudnom, hogy ez az athlon proc hogy megy, nem találtam semmi tesztet (a google engem utál), már csak azért is, mert összehasonlítva a TM5520G-6A1G08 és a TM5520G-402G16 konfigurációt a különbség első ránézésre a processzorok (athlon tk55 és turion tl58), memória (1Gb illetve 2Gb), és az oprendszer (linux vs vista) terén van. Ha ezeket a tényezőket megvizsgálom, az jön ki, hogy a második proc cca. 30k-val drágább (nagyságrendileg), a mütyűröket nem vettem figyeleme (BT, portok, stb., egyáltalán ezek különböznek a két gép között? a honlap alapján semmi nem derül ki (acer.hu)). Most akkor jogosan vagy nem, de felmerült bennem a kérdés, hogy akkor mi is ez az Athlon TK55? Honlap (AMD) szerint kétmagos 1,8MHz-es kütyü.
    Jó hosszúra sikerült, de fontos ez a kérdés, mert én leragadtam az asztali gépem Athlonjánál, mármint ami a piac és a fejlesztések figyelemmel kísérését illeti.

minden választ előre is köszönök... almo

Új hozzászólás Aktív témák