Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sellerbuyer: Az RGB LED TV leváltja az OLED-et?
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zethepolee
aktív tag
Meg tudom erősíteni a többiek véleményét, nekem 2x512-vel jelentősen gyorsult a masina. A Dual-Chanel miatt is meg az 1GB RAM miatt is. The Race WTCC2006 és SWAT4 játékokkal teszteltem. 512-vel siralmas volt mindkettő, a vinyó egy pillanatra sem állt meg, a játék meg döcögött.
Ma indul Brno-ba a notim (Aspire 3103nwlmi). Valszínű, hogy alaplapcserés. UPS viszi-hozza. Azt mondta a support, hogy 2 héten belül megvan és nem gond, hogy adatmentés céljából kivettem a vinyót. Eddig korrektnek tűnik.
A BIOS boncolgatós rendszergyorsítást megcsinálta már más is a ''feltalálón'' kívül? -
Wekemon
csendes tag
ludus !
Levi teljesen jól leírta! Amikor több komolyabb alkalmazás futott (512MB Ram-al) belassult a gép,homokóra forgolódott! Film akadozott.A pc-m ben 1GB van és hiába régi szerkezet mégis gyorsabb, volt ezért bővítettem.
A kihasználtságról itt van pár adat az everest-ből:
512MB 1024MB
Fizikai memória: 69% 45%
Lapozó terület: 28% 21%
Virtuális memória: 40% 30%
Minkét esetben 38 folyamat futott. (ie7,msn,skype,nod32...) -
Levi123
senior tag
Gyorsabb lesz a géped, főleg ha memória zabáló xp op. rendszer van rajta.
Azért lesz gyorsabb, mert nem a HDD-n található virtuális memóriába töltődik be a program és nem abból kell a kisebb méretű ram-ba töltenie a gépnek.. Így nincs folyamatos adatcsere a HDD és a memória között. Mert ugye a program csak a memóriából futtathatható (hiszen a memórai a processzor ''munkaasztala'').
Ezért ha kicsi a memóriád akkor sokat kell a hdd-ről töltenie a gépnek, amely eszköznek az elérési ideje, olvasási, írási ideje is sokkal lassabb, mint a memóriáé.
Persze ez a memória hiány miatti belassulás csak a nagyobb méretű programoknál (grafika, játék stb.) ill. több program együttes futtatása közben jelentkezik, csak akkor ha kevés a memória (pl. xp alatt 256 MB amiből még a videokártya is elvesz.).
Remélem nagyjából érthetően fejeztem ki magam, de ha valaki nem ért egyet kérem javítson ki!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Futás, futópályák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Linux kezdőknek
- Béta iOS-t használók topikja
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- Acer Swift Go 14 Oled (intel version)
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Garis! Asus Tuf FX608H Notebook! I5 13450HX / RTX 5050 8GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő