Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tzatzikiii

tag

válasz NEMO1968 #18101 üzenetére

Szia!

Ahogy She3p is irta, helyreallito discek utolag is kiirhatok Acer eRecovery Managmenttel.
    Egyebkent elotelepitett win7 x64-gyel jott, utobbi feature-et (a 64 bitet) nem nagyon szeretem. Nekem ugyis max 4 GB RAMom marad, mert ez boven eleg, azt pedig a 32 bit is rendesen tudja kezelni, viszont 64 biten nem megy a nyomtato driverem, egy csomo Thunderbird es Firefox add-on, amit korabban hasznaltam, es sok apro hasonlo kompatibilitas problemam van.
    Szerintetek erdemes egyaltalan az x64, ha nem vagyok gamer, nem vagyok memoria manias, es a legdurvabb program, amit hasznalok, az a Photoshop CS4?
    Ha visszatennem az x86-ot, akkor lennenek driver problemaim, vagy ugyanigy fent van minden Acerek honlapjan x86-ra is? Gondolok itt olyan "speci" dolgokra, mint a videokartya vagy a hangkartya user interface-e, ami hianyozna, ha nem lenne.

Mas. En vegul i3-as processzorral rendelkezo laptopot vettem, aminek az a "hatranya", hogy a prociert cserebe, az ar racionalis keretek kozott tartasa vegett kevesebb periferiat ad az Acer: nincs bluetooth, nincsenek media gombok, hangerosdzabalyozo gomb, touchpad lock gomb. Eloszor azt hittem, ez zavarni fog, de karpotol a gyors rendszer, az ilyen funkciokat pedig vagy Fn-nel, vagy az eger gombjainak / touchpad mezoinek konfiguralasaval remekul elerem.
    Persze, akinek van penze, vegyen i3-5-7-et kenyelmesebb periferiaval, nekem ez a 190 ezer mar igy is kicsit tulmutatott a budzsemen. ;)

• sHe3p

csendes tag

válasz NEMO1968 #18101 üzenetére

mire vagy kíváncsi? ha arra,hogy utólag is meg lehet e csinálni a visszaállítós lemezeket akkor arra már válaszoltam. olvasd vissza

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés