Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Aktív témák
-
Laslow
senior tag
válasz
peti0007
üzenetére
A monitor nem fix kábeles: mindkét kábel kihúzható a monitorból is. Egyébként teljesen elégedett vagyok a monitorral, pár hete vettem 55k-ért + 1,5 útiköltség Bp-re. A 16:10 kifejezetten tetszik, a látószög kicsisége meg nem zavaró, bár féltem tőle. A képe nekem megfelelő (most épp egy 5:4-es hp előtt ülök, éppenséggel ez is megfelelő, csak baromira korlátozva érzem magam előtte, nem elég széles...), a bevilágítás egyáltalán nem zavaró, a fekete csak sötétszürke, de ez sem zavaró éjjel sem, az utánhúzás meg (5ms) teljesen elég, egy fillért sem fizetnék ennél alacsonyabb értékért pluszba (görgetésnél, Quake-nél néztem). Nagyon tetszik, hogy az RGB színösszetevőket a menüjében egyenként lehet állítgatni; tesztábrával sikerült belőni az arányokat, és a fehér láthatóan fehérebb, mint valaha is volt.
Ami viszont nem tetszik, hogy ClearType-nál a betűk határánál néha túlságosan látszódik valamelyik oda nem illő szín, pl. piros. Amint legyőzöm a lustaságomat, állítgatok még rajta, hátha sikerül ezt kiküszöbölni.
Aktív témák
Hirdetés
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fogyjunk le!
- OLED TV topic
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Nintendo tulajok OFF-topicja
- Kuponkunyeráló
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VP249QGR FHD IPS 144Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG (32U990A-S) 6K 3D & Ai GAMER PERFORMACE CSÚCS MONITOR ! AKCIÓ
- LG ( 27GX790A-B) QHD OLED GAMER MONITOR UJ MODELL! CSÚCS ! AKCIÓ!
- LG ( 32GX850A-B) 165HZ 4K OLED MONITOR ! AKCIÓ!
- 27" NEC MultiSync EA271F Full HD 1920x1080 hófehér monitor - több db - garancia - állítható magasság
- Bontott Bosch Smart Home Intelligens radiátor termosztát II / 12 hó jótállás
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest