Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeges
senior tag
ez így van, de én vigyáznék ezzel, mer' nem csupán az alkalmazásodra, hanem az access-re globálisan vonatkozik a módosítás, ami más alkalmazások használata esetén nem túl praktikus. a másik gond, hogy ha az alkalmazásodat átviszed másik gépre, ott újra meg köll módosítani a menüt, hogy a neked szükséges parancsok látszódjanak (másik access nem látja, mit csináltál ezen a gépen).
azér' szokás modullal, makróval csinálni, mer' az alkalmazás nyitásakor automatikusan meggenerálhatod a saját menüidet, majd bezáráskor szintén automatikusan visszaállíthatod azokat. -
Gh0sT
addikt
1. Csinálsz egy üres formot.
2. Feldobsz a formra 5 command buttont.
3. Az eseményszerkesztőben a click eseményhez hozzárendeled az alábbi műveletet:
Private Sub Parancsgombx_Click()
Dim Urlapneve As String
Urlapneve = ''Ide írod az űrlap nevét, amit nyitni szeretnél''
DoCmd.OpenForm Urlapneve
End Sub
Persze előtte meg kell csinálni az almenüket is, hogy legyen mire hivatkozni. -
-
jeges
senior tag
én is a kapcsolat szerkesztőre gondoltam. abban tényleg plasztikusan lehet bemutatni a táblákat és kapcsolataikat - persze ha nem áttekinthetetlen a tűl sok tábla miatt, de az meg más preziben is ugyanolyan kusza lenne sztem. nem tudom, van-e vmi formai kötöttséged a dolgot illetően, de ha nincs, evvel sztem áttekinthető, érthető ábrát lehet készíteni.
-
regent
aktív tag
Ha jól emlékszem nekem az ArcView van meg, de valami régebbi változat, abban mintha lehetett volna ilyet csinálni, de már rég nem dolgoztam vele. Ha megtalálom a régi progik között, akor felteszem és megnézem hogyan lehet, hátha neked is segít.
mod: Jut eszembe az igazából ArcView GIS amit használsz, nem? Azaz ugyanaz mint amit én használtam anno.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest