Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
válasz
YouCanCANON
üzenetére
4-5éves korom óta sportolok 14évesen estem bele az extrem sportokba, 19-20évesen elmentem a dokihoz, mert jópárszor kibirhatattlanul fájt a derekam, amikor elmentem szakorvoshoz, elmondtam hogy lazítani szoktam meg úszni, hogy enyhüljön.. erre hogy azzal csak rosszat teszek neki! meg magamat próbálom gyógyítani?? miazhogy..
elküldöt röntgenre kiderült, hogy nincs meg teljesen az S a hátamban, erre javaslata, hogy sokat nyújtsak tornázzak és járjak el úszni..
A mentősk meg mástészta, nem szakbarbárkodnak, hanem életet mentenek, akkor a legjobb döntést próbálják meghozni, szerintem a 2 dolog nem összeegyeztetthető.
Az ember egy olyan fajta, hogy jobban megjegyzi a fájó dolgokat, mert ettől az esettől eltekintve a röntgent kezelő lelkes lánytól a szemorvosomig csak jó tapasztalataim vannak. Viszont ezeket természetesnek vesszük, ahogy Te is, nem azt jegyzed meg, hogy ma megint elindult a kocsim, hanem hogy bassza meg nem indult ez aszar.. stb.
Szeritnem ezen ne húzd fel magad, ezen az eseten, érzésem szerint a kollegának aki a Kedvesedet így elintézi Te sem pacsiznál. -
brownus
veterán
válasz
YouCanCANON
üzenetére
de ő egy konkrét vele megtörtént szituációt mondott el! én a helyében egy fillért nem adtam volna a dokinak! mi az, hogy elmegy?? mert neki más dolga van!?!?!akkor ne vállalja a szülés levezetését
és még a kedvesem nuniját is úgy vagdossa meg ahogy, hát nemtom mit csinálnék vele pedig én egy szelíd ember vagyok. de egy párnak a jövőbeni szexuális örömeit is veszélybe sodorni és ezáltal akár egy kapcsolatáét is, hát... nem folytatom mert kezdem magam belelovalni.
nem értem minek húzod fel magad? Te jó orvos leszel, nem? -
Shadows
senior tag
válasz
YouCanCANON
üzenetére
1 fogadott orvos volt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
VÁGOD
2 pénzéhes
3 kiny@lhat
ha 1 dekea vasat nem adtunk volna lehet hogy elmegy berugni szülés közben ne az én fizummal engesztelje má ki magát mert rossz országban él, éls szerintem a közgyógyellátás fizetős avagy sem nem ezen a színvonalon kéne lenni
pl a koleginálak kb 8 féle betegséget találtak ki a hepa A-tól a lánykórig és nem tudják mi baja van !!!! és a 300ft meg a 600ft kocog és csak azért foglalkoznak vele mert az ura mentős!!!
és VANNAK KIVÉTELEK szerencsére csak azokat KUVA nehéz megtalálni
[Szerkesztve] -
Integra
titán
válasz
YouCanCANON
üzenetére
tudod az itt a baj, hogy maguk az orvosok sem tudják az ilyen orvosokat maguk közül kiszűrni. és nem kevesen vannak ilyenek.
te sem mondhatod, hogy ezt, amit írt, alaptalanul írta és csak hobbiból, ez a passiója...
nagyon sokan vagyunk akik tudnának hasonlót mesélni.
én sajnos semmit sem látok abban, hogy valakiben ilyen indulat van emiatt.
kétlem hogy úgy ment oda az orvoshoz hogy már zsigerből gyűlölte. senki sem úgy megy oda az orvoshoz. kizárt.
a normálisabb orvosa meg nem megsértődik, hanem kénytelen elismerni, hogy sajnos jogos a felháborodás, mert sajnos van egy kisebbség, aki valóban ilyen és tehet erről, hogy sokan elvannak keseredve és így gondolkodnak.
szerinted hány orvos akarja a hálapénzt kiírtani pl a rendszerből?
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Vivo V50 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Poco x7 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Samsung S24D330 FullHD monitor, számlával!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Apple iPhone 14 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest