- ldave: New Game Blitz - 2025
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- M0ng00se: És most?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke: leslieke farmerzsebe
Aktív témák
-
yal
csendes tag
nekem ilyen lapom van es 2600+ barton van mellette. Mennek egyutt csak biost kelett frissitenem
-
simbazz
aktív tag
Miért ne menne. Ha nem ismeri fel alapból, akkor feszkóállítás kézzel, szorzó/fsb állítás szintén és hali. Havernál egy 1700+ Tbred-B (11x133=1466MHz) simán megy egy ilyen lapban nemtomhány+-ra húzva (12.5x170=2125MHz). Egy 2500+ Barton meg 11x166=1833MHz alapból, szóval bőven bele kell férnie, tuning is mehet akár.
-
Lobonc
tag
Szia
Hát szerintem nem egyértülmü hogy megy benne a barton
1. abit honlapjan egy szo sincs rola
2. elvileg csak a 266 os procik futnak benne.
De mivel az alalplap tudja meg a 250 es fsbt is barmi lehet szerintem ki kell probalni a boltban es ha mukodik publikalni kell itt prohardveren mert engem is erdekel a dolog :P
Lobonc -
Borosz
őstag
Rákerestem a témára, de nem találtam semmit...
Szóval megy vagy nem megy??
Ez itt a kérdés!
Aktív témák
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !