Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
t_ferenc
őstag
válasz
_Blank_
üzenetére
legfrissebb biost neki, ht 3x, ramokat oszd vissza bőven, hogy kiderüljön mi a gyenge láncszem, procinak adj feszt ~1,55-1,6V, az nf4 chip el kell, hogy bírja a tuningot alapfeszen is. ja és a ramok időzítését állítsd 3-4-4-8 1T-re. ha elérted a maxot, akkor keresd meg a többi alakatrész végét is.
esetleg megnézheted visszavett cpu szorzóval is.
-
TibiVan
tag
válasz
_Blank_
üzenetére
Énis az otes hütés miatt vettem az sli változatot szerintem megéri én 2000Ft tal fizettem érte többet és ha pl. ultrát veszek akkor a legolcsobb pasziv hütö 1000Ft és akkor nem is lennék nyugot mert nem hiszem hogy az lehüti a forofejü nf4 et viszont van ami lehüti csak az már 4000Ft [link] és igy már nem is éri meg a dolog szerintem.
[Szerkesztve] -
Terrorista
senior tag
válasz
_Blank_
üzenetére
A chipsethűtő kb. 4 hónap után elkezdett nekem kerregni, akkor megolajoztam és bírta még 1-2 hónapig. Utána meguntam a hangját és vettem ré egy zalman nbj42-t. De ezzel sem vagyok megelégedve mert baromi forró. A ház oldallapját le kellett vennem mikor volt 1-2 forró nyári nap. Nem bírta el a hőt és be-be lassult az egész gép. Most egy plusz házventivel el-el megy a hüvősben.
Tervezem a cserét egy aktív hűtőre, ami nagyobb, halkabb vagy pár oldallal arrébb említettek vmi thermalright hőcsöves passzívbordát, lehet kipróbálom majd.
Szóval ha van 1 kis pénzed akkor inkább sli-t vegyél azon passzív hőcsöves borda van, az legalább nem zúg.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Diablo IV
- Azonnali fotós kérdések órája
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gyúrósok ide!
- Bestbuy játékok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz
- Corsair VENGEANCE 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL38 - 120 hó garancia
- G.SKILL Trident Z5 RGB 2x24GB DDR5 6400MHz CL32 - Gari 2034.09.08. -ig - Eladó!
- MEMÓRIA BAZÁR!! 4GB - 8GB - 16GB - 32GB (+Kit) /+12HÓ/
- Kingston FURY Beast RGB 2x8GB DDR4 3200MHz CL16 Eladó!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13C 6/128GB fekete / 12 hó jótállás
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Gariyztasd le hatha a kov jo lesz