Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- daninet: Automatikusan fordított magyar feliratok AI segítségével
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tipe
tag
Új problémám van.
Mostanság folyamatosan eltűnik az alaplapi hálókártya. Újraindítás után, minden ok, majd programok futtatása alatt eltűnik, azt ennyi. Próbáltam már mindent, ami eszembe jutott, még xp reinstallt is, de nem segített semmi!
Please help valaki!!! -
Tipe
tag
UP! Please HELP valaki !!!!!!!!!

-
Tipe
tag
Az én problémám : az XP és az alaplapi driverek telepítése után, úgy hogy a gépben semmilyen kártya sincs (csak a video), marad egy ismeretlen eszköz, melynek tulajdonságainál az intel utalás valami alaplapi kütyüre utalhat .
Se BIOS frissítés, se intel driver frissítés nem segít ezt megtalálni .
Másnak ilyen vagy hasonló probléma ? Ötlet, javaslat ???
-
Tipe
tag
Üdv. mindenkinek !
Biztos vagyok benne, hogy sokan vagyunk akik ilyen alaplappal rendelkeznek és talán nem én vagyok az egyetlen, akinek problémái merültek fel .
Azért indítottam ezt a témát útjára, hogy nálam okosabb, hozzáértőbb emberek segítségével megszűntethetőek legyenek a gyermekbetegségei az ABIT AL8-V -nek .
Teljes valójában : [link]
És amiket tudni érdemes róla : intel945P chipset, DDR2 533/667MHz RAM, FSB:1066MHz, 7.1 hang, Gigabit LAN, 2x SATA2, 16x PCI-E, USB 2.0 stb...
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- LEGO klub
- World of Tanks - MMO
- Hálózati / IP kamera
- Vezetékes FEJhallgatók
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Ford topik
- Fotók, videók mobillal
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 99 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Corsair DOMINATOR PLATINUM RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- 32GB DDR5 4800MHz CAMM Laptop memória 1év garancia
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Mostanság folyamatosan eltűnik az alaplapi hálókártya. Újraindítás után, minden ok, majd programok futtatása alatt eltűnik, azt ennyi. Próbáltam már mindent, ami eszembe jutott, még xp reinstallt is, de nem segített semmi!