Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Aktív témák
-
t_ferenc
őstag
Üdv mindenkinek!
nagy segítségre van szükségem méghozzá ha lehet minél gyorsabban - de mint tudjuk amikor már megvan a baj, akkor minden tegnapra kellett volna... :)
szóval: szirénázik a gépem és nemtom miért.
a konfig: abit ai7
intel p4 2.4ghz 800fsb
1db 512mb ddr400 hynix ram
codegen 300xx 350W-os táp
connect3d ati radeon 9600xt
80gb maxtor sata
a gond: bekapcsoláskor iszonyat módon szirénázik vagy hogy hívják ezt és a monitor visszaáll készenléti üzemmódba. a cmos reset már régen megvolt - többször is - és mivel én úgy tudom az abitok akkor szirénáznak ennyire, ha túlmelegedést észlelnek ezért már a proci hűtése is le lett csekkolva. bár ehhez nem lrtek, de előfordulhat, hogy a procin lévő borításon található pici lyukon hűtőpaszta került a belsejébe amikor rákerült a hűtő? vagy mi lehet az ok?
mivel tudom, hogy nálam jóval okosabb és tapasztaltabb emberek is vannak ezért vagyok itt. kérlek segítsetek minél több okos ötlettel és minél hamarabb.
finoman szólva tanácstalan vagyok...:O
előre is köszönök mindent!
Feri
Aktív témák
- Robotporszívók
- A VRAM sávszélesség titka: tényleg ez a teljesítmény kulcsa?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Házimozi belépő szinten
- Hálózati / IP kamera
- Milyen TV-t vegyek?
- Blu-ray lejátszók
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Építő/felújító topik
- World of Warships
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gamer Notebook! MSI Thin 15 B12UC! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 1TB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3939, 100% Akku
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő