- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- bambano: Bambanő háza tája
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- Android másképp: Lineage OS és társai
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
Aktív témák
-
t_ferenc
őstag
Üdv mindenkinek!
nagy segítségre van szükségem méghozzá ha lehet minél gyorsabban - de mint tudjuk amikor már megvan a baj, akkor minden tegnapra kellett volna... :)
szóval: szirénázik a gépem és nemtom miért.
a konfig: abit ai7
intel p4 2.4ghz 800fsb
1db 512mb ddr400 hynix ram
codegen 300xx 350W-os táp
connect3d ati radeon 9600xt
80gb maxtor sata
a gond: bekapcsoláskor iszonyat módon szirénázik vagy hogy hívják ezt és a monitor visszaáll készenléti üzemmódba. a cmos reset már régen megvolt - többször is - és mivel én úgy tudom az abitok akkor szirénáznak ennyire, ha túlmelegedést észlelnek ezért már a proci hűtése is le lett csekkolva. bár ehhez nem lrtek, de előfordulhat, hogy a procin lévő borításon található pici lyukon hűtőpaszta került a belsejébe amikor rákerült a hűtő? vagy mi lehet az ok?
mivel tudom, hogy nálam jóval okosabb és tapasztaltabb emberek is vannak ezért vagyok itt. kérlek segítsetek minél több okos ötlettel és minél hamarabb.
finoman szólva tanácstalan vagyok...:O
előre is köszönök mindent!
Feri
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- 2x32GB 6400 MHz DDR5 Corsair Venegeance XMP ready
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, bontatlan - Eladó!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest