Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkChild
senior tag
Sziasztok! Van valakinek tapasztalata ikeás szék visszavételével kapcsolatban?
Pár napja vettem egy ilyen széket. Az üzletben kipróbáltam néhány magasabb árkategóriás terméküket és ezt találtam a legkényelmesebbnek: a háttámláját mintha a hátam ívéhez szabták volna, nagyon jól támaszt, szóval az alatt a pár perc alatt megfelelően komfortosnak éreztem.
A legnagyobb hibája persze már csak itthon derült ki, több órás használatot követően: piszok kemény az ülőlapja, a combom már 1 órányi ülés után is sajog tőle. Gondoltam rá, hogy veszek hozzá valami memóriahabos székpárnát, de az meg annyit emelne az üléspozíción, hogy a háttámla is kényelmetlenné válna és a karfákat sem érné el a könyököm.
Szóval arra gondoltam, visszaviszem, de mivel ilyet még nem nagyon tettem korábban, így nem tudom mire számítsak Szó nélkül visszaveszik, ha arra hivatkozom, hogy kényelmetlen több órás használatra? Árát visszaadják, vagy le kell vásárolni...?
(A csomagolását még megtartottam és a szék is ép természetesen.)
Köszi előre is! -
DarkChild
senior tag
Sziasztok.Van valakinek NeueChair széke esetleg? Egy ideje már "szemezek" vele, csak eddig még nem voltam képes megemészteni a 230e Ft-os árát Viszont a napi 8-10 órás ülőmunka miatt egyre jobban sajgó derekam lassan rákényszerít, hogy lenyeljem a békát és beszerezzek egyet. Szóval van valakinek tapasztalata ezzel a székkel?
-
DarkChild
senior tag
Természetesen nem egyben töltöm a gép előtt a 8-10 órát, hanem fel szoktam kelni időnként belőle De azért napi szinten összesítve ennyi megvan.
Én is sokallom az árát, de ha nem megy tönkre idő előtt a derekam, akkor viszont megéri. Nézegettem még a noblechairs székeket is, nem tudom azok mennyire érik meg az árukat. (Bár itt a PH-n jópáran árulják az egyes modelljeiket a bolti árhoz képest jó 30%-kal olcsóbban.) -
DarkChild
senior tag
Új Logitech / Hermann Miller szék, horror áron
-
DarkChild
senior tag
Ami a garanciát illeti, jövőre azon a téren is lesznek változások: [link]
-
DarkChild
senior tag
Ha jó irodai széket keresel, nézd meg esetleg az Interstuhl modelljeit. Kismillióféle variációban konfigurálható székeik vannak - a jobb oldalon lévő Configuration gombbal lehet elkezdeni "játszadozni", miután kiválasztottad a megfelelő modellt. Az Every, a Goal, az AIM és a Joyce egész biztosan kihozható 150-200K alatt, normál szövet huzattal. (Bőrrel tuti nem ) Nekem korábbi melóhelyen egy Goal székem volt, az több év használat után sem nyekergett, olyan volt a mechanikája, mint újkorában, kényelmes is volt, szerettem. Itthonra egy Joyce-ot rendeltem. Amúgy 10 év gari van rá. Hátránya, hogy mivel egyéni rendelésre készül (Németországban) így elég sokat kell rá várni: 4-5 hétnél hamarabb nem jön meg.
[ Szerkesztve ]
-
DarkChild
senior tag
Hát igen, az Interstuhlnál nehéz a választás, mert kismillió konfigurációs lehetőség van
Ebben a videóban a Pure modellt (a kék), ebben pedig a Joyce-ot (piros) gyötörték meg az ázsiai arcok
Én vagy két hétig kérdezősködtem, meg válogattam, mire sikerült kiválasztanom a nekem tetsző széket (Ha esetleg emellett a márka mellett döntesz, és van kérdés, nyugodtan kérdezz.)[ Szerkesztve ]
-
DarkChild
senior tag
válasz scoolerpety #5894 üzenetére
Fentebb javasoltam az egyik kollégának az Interstuhl székeket. Ha nem égetően sűrgős a vásárlás (a hosszú szállítási idő miatt), akkor érdemes ránézni.
https://prohardver.hu/tema/a_szek/hsz_5868-5868.html
Amiket felsoroltam, azok közül az Every a legolcsóbb, az 100K körül van, a Joyce a drágább, az 140K körül.Én csak textilt vennék, szép a bőr, de baromira bele lehet izzadni
(Textilbőrt/műbőrt semmiképp!)[ Szerkesztve ]
-
DarkChild
senior tag
Akciósak a Herman Miller székek - ha esetleg valaki egy vagon pénzért venne mostanában ülőalkalmatosságot
https://europadesign.hu/cikkek/hirek/black_friday_2021_elso_resz_ -
DarkChild
senior tag
Sziasztok! Mostanában elkezdett a székem kicsit "nyöszörögni", amikor hátradőlök benne. Ezért szeretném a mechanika mozgó részeit valamilyen kenőanyaggal lekezelni, de fogalmam sincs milyen termék lenne erre a célra a legmegfelelőbb. Olajok, WD40 tuti nem jó, a sima szilikonpaszta sem felel meg (utóbbival szoktam a fiókok sínjeit bekenni, de a sok mozgatástól pár nap alatt az is "elfolyósodik" és a java lefolyik a bútorlapon). Szóval valami kellően sűrű, magas viszkozitású zsírt keresek, ami nem fog szétfolyni az alkalmazás helyén. Tudna valaki ilyet javasolni nekem?
Előre is köszönet! -
DarkChild
senior tag
Nem tudom, de nem hiszem, hogy az a baj Az ellenállásán nem változtattam nagyjából azóta, hogy megvettem és kezdetben teljesen hangtalan volt, mostanában kezdett el "nyekegni". Persze kipróbáltam más fokozatokban is, szinte csak a legkisebb ellenállás mellett tűnik hangtalannak, de akkor meg egyből hátraborulok amint nekidőlök a támlának
Érdekes, hogy csak akkor ad ki egy egyszeri nyekkenést, amikor a háttámlának nekidőlök (tehát a statikus állapotából kimozdítom), utána viszont teljesen hangtalan a mozgatás további fázisában. Ám ha pár másodpercre megállapodok benne, majd újból megmozdulok, akkor jön ismét a zavaró hang.
Szóval lehet, hogy köze van a rugóhoz, de a feszítés fokozatához valószínűleg nincs.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest