- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobalazs
nagyúr
válasz
ViZion #11941 üzenetére
Steelcase Let's Be-ről mit lehetne írni?
Másoljak be képeket? Hasonlítsam youtubeos videókhoz? Mondjam el hogy mit nem értek?
Első óra utáni benyomások. (Vagy még annyi se.)
Kezdem hát:
Emailben előre informáltak hogy kárpit tisztitottan jön a szék. Ez oké.
Látok bőven dzsuvát. (Utolsó kép)Végignéztem már párszor a Let's Be Chair Adjustability Guide Steelcase
videót youtubeon.Próbálom úgy beállítani hogy nekem jó legyen, de nem vagyok
biztos a dolgomban. Eleve nem állítható magasságú az asztalom.
Majd ha lesz fölös 100 ruppóm akkor az lesz. Így hát billentyűzettartóhoz igazítom az ülést és a karfát. Az fel-le kb. 3? fokozatban állítható. Ez teljesen jó, talán ez az egy amit eltaláltam.Ülés előre-hátra hajtás: opcionális. Nekem ilyen nincs.
Háttámla állítás: Egyszerűnek tűnik, háttámlán lévő két gomb benyomásával állítható föl-le, kb mittudomén 10 centi intervallumban. Legmagasabb pozicióban kényelmes, talán, nem tudom, ha hátrahajlik a háttámla, ez a magasság már nem jelent semmit. Legalsó fokozaton, hozzáér a nagy valagamhoz; talán nem a legkényelmesebb. Feljebb húzva oké.
Háttámla előre-hátra állítás, szorítás vagy engedés.: Egyelőre lazára állítottam amennyire lehet én hátra fogok benne dőlni, így kényelmes.
01:37
A video szerint 4 pozició elérhető, így kedvemre választhatok köztük. Hát nálam nincs ilyen. Vagy megszorítom lefele hajtással és kisebb háttámla hátrahajtási szöget enged, illetve zárom hogy ne lehessen hátrahajulni. Másik opcioként lazitom teljesen hátrahajolhatok. Nincs egyébként annyira nagy szöge hogy mondjuk elaludhassak benne, ez nem egy fotel.Egyvalamit nem értettem még. Mi ez hogy szinkronizált mechanikás. Hátradőlök akkor minimálisat mozog csak az ülés, de csak pont annyit mint amikor ránehezedsz valamire és az kicsit meghajol. Én azt gondoltam hogy ez ilyen egy az egybe a háttámlával együtt, és ugyanakkora terjedelemben mozgó valami lesz.
-
Daneee527
csendes tag
válasz
ViZion #11040 üzenetére
A Let's Be szerintem egy tök jó kis szék, masszív darab. Úgy két éve került hozzánk egy első kiadás valami aprópénzért, még Matáv-os leltári matrica van az alján
de azon kívül, hogy már kissé elfáradt a szivacsa, szerkezetileg hibátlan.
Használtan sokszor lehet találni, a V2ből úgy emlékszem volt pár variáció, az alapon kívül van pl. olyan amin állítható kartámasz és/vagy ülésmélység állítás van. -
Lokids
addikt
válasz
ViZion #11037 üzenetére
Az összes közül a legutolsó...
Kerüld az olyant ahol a karfa tartja össze a széket és a hátlapot. Ha van karfa az legyen állítható legalább fel és le.
Sokat nem kell várni ezektől, de biztos jobbak lesznek mint a korábbi székeid, amiket írtál.
Egy gyerek meg bármin elül.
Itt azért nem látsz ajánlásokat, mert nagyon nehéz. Minden ember más és ezért ami szék nekem kényelmes, az lehet neked nagyon nem. A nagyobb márkákat azért szoktuk ajánlani is, mert azokkal nehéz mellélőni. Az esetek 99%-ban megfelelnek. Cserébe mocsok drágák. Bár ha évente dobálod el a 60K-s székeket, akkor például egy 400K-s Fern olcsóbb hosszú távon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest