- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
evilous
csendes tag
Sziasztok!
Egy új irodai széket vennék, a régi már kezd egy kicsit elhasznált lenni. Inkább most költenék rá többet (mondjuk ~120) , minthogy másfél év múlva szétessen alattam. És szeretnék beleülni, mielőtt kifizetem.
Hova érdemes Pesten elmenni, ahol több széket ki lehet próbálni? Vannak ajánlott/kerülendő márkák? Mire érdemes figyelni a választáskor? Legyen kényelmes, minél hosszabb gari, ezeken kívül? Előre is köszi! -
Red_Bull
aktív tag
Üdv
Szerintetek mennyire hülyeség otthonra asztali pc elé az íróasztalhoz forgószék helyett egy ilyen hajlított fa fotel? Beleülve nekem nagyon kényelmes, de hosszútávon nem tudom milyen lenne benne ülni . -
Hooper
őstag
Sziasztok!
A két szék között probálok dönteni (bár tudom a kényelem egyéni megítélés):
A jelenlegi lassan megadja magát, classic főnöki fotel.
De más tippre is nyitott vagyok.
(ikea markus és társai valahogy nem győztek meg)
Alza féle mosh [link]
Kiállítóteremben kipróbálható másik két mosh típus mellett, mindkettő drágább nekem mégis ez tűnt rövid távon a legjobban hozzám illőhöz.
Vagy Emagra office https://www.irodabutik.hu/emagra-x5-office [link]
Emagrát -talán ez volt- régebben egy iroda kiállításon próbáltam, szimpatikus volt nagyon.
(spinalist akkor el is hoztam két hétre.. az valahogy nem az én világom)
5év garival az alzás 104 a másik 122. Nem tudom az alzás mennyire lehet strapás, tartós...
Hálós ülőlap nem kényelmes nekem, így elég sok most "ergonómikusnak" hírdetett szék kiesett.. A gamerekkel valahogy nem barátkoztam meg... az nekem kicsit olyannak tűnik mint egy tespedős főnöki szék csak modernebb a kinézet színes a varrás
Herman millerrel szemzettem, jófogásaon tavaly még valaki fél év garival felújjítva "forgalmazta" 160-180 körül.. abszolút lélektani felső határ volt. De idén már 240ért láttam fent (most meg már nincs is)
előfordul hogy napi 8-12órát is töltök asztal mögött. -
Vaze
őstag
Sziasztok
Nem olyan reg,valaki kert secretlab kupont,ma kaptam,2 ember reszere,ha esetleg valakinek kellene meg.
[link] -£20 kedvezmeny. -
Boti1997
újonc
-
mandroo
tag
A Secretlabnál 60-70 €-ós Valentin napi kedvezmény van !!!
Én persze előtte rendeltem.ErgoChair 2 -t összeszereltem. A Titan XL-t könnyebb volt ( informatív útmutató ). Itt is van instrukció...de nem olyan jó. Azt nem írják, melyik csavar hova való. 2 féle átmérő, külömböző hosszokban. Gondoltam, majd darabszám szerint... Véletlenszerűen van pluszban csavar és alátét is. Nem-nem hagytam ki semmit.
Azért könnyen megoldható.
Csomagolás: Dupla papírkarton. Buborék fólia jó bőven. Nem tud megsérülni szállítás közben. Érzésre, a Titan XL-nél mérnökök tervezték a csomagolást is, semmi fölösleges. Összeszerelés után, a minőség teljesen rendben. nincs kifogásolható rész.
Amiért nem a MERRYFAIR WAU 2-lett, mert nem állítható az ülőfelület. Itt előre - hátra, + dönthető is. Árban hasonló. Nem tudom, az 1000 €-s kategória mivel lenne jobb.
Igazából nem próbáltam ki semmilyen széket. Nekem egy őskövület főnöki székem volt.Bőr kirepedezve, gázrugó, hintamehanizmus defekt. Ehhez képest bármi jobb, majdnem... A fiamnak van egy DX Racer széke. Nyomja a combom a csőváz.
Az olcsó székeket magamtól is kiejtettem azonnal. Megtaláltam a Noblechairs Hero-t. Aztán rátaláltam a fórumra. Az utólsó 3-4 hónapot olvastam végig az aktuálitás miatt. Így jött a Secretlab Titan a képbe, majd az ErgoChair2. A tanácsaitok alapján.
Ezúton köszönöm meg a segítségeteket.
A terv szerint a Titan az étkező-Nappaliba kerül, az Ergo az íróasztalomhoz.
A feleségem azt mondta a Dx Racer az nagyon jó lesz Neki... majd ráült az Ergo-ra.
" Én nem adtam volna érte ennyi pénzt." ,majd 4 órát dolgozott rajta. Mondom Neki, behozom a székét. " ÁÁÁ, hagyd, nem kell. Jó ez is." Újabb 3 óra munka után... " Nem is olyan rossz ez. Sőt..." pedig be sem lett pontosan állítva Neki.
Mind a kettő bejött. Kockáztattam a választásnál.
A helyes, ha vásárlás előtt kipróbálja az ember. Viszont van amit nem tud. Így marad, hogy más tapasztalatára hallgat.
A Secretlab abszolút professzionális. Nem tudok belekötni. Az ülőfelület kemény, hja, talán. Nem érzem. Egyszerűen csak ülök rajta. Sokan veszik. Ritkán említik az ülőfelületet. Egyébként elégedettek.
Az Ergo-ról nincs túl sok tapasztalat. (még nekem sem.)Egyszerűen ez is jó. Remek ár-érték . Amit szoknom kell, a kartámasz nem fiksz. Nem kell gombot nyomni az állításhoz. Ha belekapaszkodok, elmozdul hat.
Nem bántam meg egyiket sem. Biztosan maradnak.Amit észrevettem a fórumon, hogy azok az emberek kérnek tanácsot, akik testméretben nem átlagosak. Nekik nem könnyű megfelelőt találni. Megerősíteni tudom a korábbi tanácsokat.
Secretlab , Noblechairs.
Irodai székben szóba jöhet az ErgoChair 2-is. -
mrpazu
csendes tag
Sziasztok!
Ajánlanátok olyan széket amit fotelként is tudok használni?
125kg vagyok. -
Kasya
nagyúr
Összeraktam a SecretLab Titant. Szerelem első ráüléstől!
A doboz jól összerakott volt, az elemek nem nyomták egymást. Minden alkatrész külön zárt csomagolásban, rajta, hogy "elemenként átnézve". Féltem tőle, hogy lesznek apró cseprő hibák, de nem találtam egy hajszálkarcot sem, vagy egy kilógó cérnafoltot.
A szék kemény (nekem ez kimondottan imponál). A honlapon megadott méretek kiválóan passzolnak. 189cm magasságomhoz a max ülésmagasság tökéletes, papucsban (vastag Scholl), tehát kicsit lejjebb is engedhetném.
A háttámla a kényelmes határérétken kívülig állítható, szóval nem tudok belekötni. A deréktámla szuper, a lágy kattanások jó visszajelzést adnak.
Csendes, meg sem mukkan (a görgő sem).
Félelmem volt még, hogy a szövet miatt esetleg csúszos lesz, de nem az. Az ülésén is jól hátra lehet ülni.
Szintén aggódtam, hogy a csuklótámasz kemény lesz, mert azt mondták a YT tesztekben, hogy nem olyan puha, mint a NC. Kellemesen csalódtam itt is.Hallottam YT tesztekben, hogy autós ülésekhez hasonlítják a NC-rel együtt. Én azt mondanám, hogy egy autós ülés irodai használatra terezve.
Köszönöm mindenkinek az ajánlásokat, most jó pár évre a kedvemre tettetek!
Az, hogy mennyire gyorsan fogom kiülni, már más kérdés... Ha az Ikea Markus kibírt közel 8 évet (és most továbbadom még másnak), akkor remélem ez is kibír ennyit.
-
cerb
tag
válasz
picassol23 #3982 üzenetére
ez most egy nekrobomb lesz, de a ProriM Lightup mikor mennyiséget rendel az ember( mondjuk 40 darabot) akkor netto 60k körül van. Kicsit szívás hogy az a forgalmazó aki kiskert kiszolgál egy két darabbal, a végén bruttó 150ért adja. Marha jó szék egyébként, irodában nekem is van szerencsém ilyenen ülni. Otthon kiült régi bőr Ikea Markus van. Sajnos tényleg jobb a ProfiM, de még a kedvezményes árral számolva is nehéz versenyezni ár érték arányban az Ikeával.
-
mandroo
tag
Ez korábban lemaradt. 180 cm, 90-95 kg vagyok.
Az 5718-as hozzászólásomban írtam, hogy megrendeltem 2 széket. Ez 2021.02.04-én este volt.Tegnap 02.09.-én (öt nap alatt) megérkezett a Secretlab TITAN XL Stealth PRIME™ 2.0 PU-Leder Black PRIME™ 2.0 PU / Carbon Fiber PVC. Most már ezen ülök. Minden rendben a székkel, nem tudok belekötni semmibe. Azt kaptam amit szerettem volna. Egy nagy, kényelmes széket. Minden igaz amit korábban írtak róla.
Ma megérkezik a másik szék is, az ErgoChair 2 - Cool Gray, (ami hat nap alatt jött meg). Le a kalappal, gyors volt mind a kettő. -
Zozo®
tag
válasz
kissdani #5743 üzenetére
Szia. Időközben megszületett a döntés, és a megrendelés, ez lett a befutó: [Diablo X-One 2.0 King l]
-
SzaLev
csendes tag
Ezzel a székkel van valakinek tapasztalata?
https://www.kinnarps.hu/termekek/ulobutorok/munkaszekek/esencia/ -
SUPREME7
őstag
Sziasztok! Előre is bocs, valamennyire szabályzat ellenes lesz a poszt, de ha valakinek kellene saját részre egy Noblechairs EPIC valódi bőr gaming, szék fekete (83E-ért írjon rám. Budapesti üzletben várja a szerencsés gazdáját.
(sikerült olcsón megrendelnem, nekem nincs rá szükségem, gondoltam hátha valakinek jól jönne
)
-
SzaLev
csendes tag
válasz
Burgonya1 #5754 üzenetére
Én is székvásárlás közben vagyok, így kerültem ide.
Csak most vettem észre hogy nálunk a cégnél emagra X5M van. én 90+ súlyú vagyok és folyamatosan lesüllyed velem a szék, pedig már cseréltek benne teleszkópot az első hónap után. Szóval ha kérdéses a súlyhatár miatt, akkor nem ez a te széked szerintem. -
Gabbana
aktív tag
válasz
AssAssynn #5761 üzenetére
Igen személyesen. Nem fotóztam le. Ha valakinek belefér az ára, keressen egyet és próbálja ki mielőtt bármi mást megvesz...
Van műbőr és valódi bőr két színben. Totál véletlenül ültem bele, iszonyat kényelmes. Mondjuk egész nap dolgozni nem biztos, de nekem kicsit olvasni, zenét hallgatni, netezni ez nyert. -
válasz
AxBattler #5705 üzenetére
No, megjártam Tolnát-Ikeát, és a következőkre jutottam:
TROLLBERGET - masszív, minőségi, de valahogy "lecsúsztam" róla, és csak májusra várható.
NILSERIK - nem rossz, csak nekem (187cm) alacsony, és nem tűnik időtállónak.
LIDKULLEN - arany középút, szerintem ez lesz berendelve.Szokásos irodai székek közül nagyon bejött a JÄRVFJÄLLET, jól tartja a derekat, elég magasra felemelhető, kényelmes minden szempontból, több színben - mindenkinek tudom ajánlani.
-
Radioactive
tag
Kedves Fórumtársak,
Nem nagyon láttam ilyen kérdést a topicban, ami volt az is régebbi. Milyen széket tudnátok ajánlani 170 cm magassághoz és kb 70 kilóhoz (ha jól sejtem ezt minden szék bírja, így ez kb irreleváns is talán?) és 60-70 ezer forint körül? Munkához kéne, home office, nyilván felállunk közben, de alapvetően egy 6-7 óra üléshez kéne alkalmasnak lennie. Létezik egyáltalán ilyen? Mi az a szék ami ehhez a legközelebb áll? Mindenképp textil vagy legalább részben textil bevonatút szeretnénk.
Láttunk egyet az egyik bútordiszkontban, egy DxRacer-t, 83 ért, de lehet utolsó és próbadarab, így azt nem szívesen hoznánk el. Lehet nagy baja az ilyen kirakott próbaszékeknek?
Előre is köszönöm a segítségeteket! :)
Üdv,
R -
Burgonya1
csendes tag
Sziasztok,
Visszaolvastam pár oldalt, de azért feltenném én is a kedvenc kérdést: Milyen széket ajánlotok?
Nagy darab, 194 magas, 120 kilós csomag vagyok, utóbbi ami többnyire hátrány a lista szűkítésében, mivel a legtöbb széket 110 kilóig ajánlják, illetve az itt többször ajánlott NobleChairs is határeset. A szét gyakorlatilag egész napos használatban van, szóval valami tartósabb kéne.A legjobb valamilyen mesh szék lenne, de a szövet is elmegy, a bőr/műbőr nyáron rossz értelemben nedves alsót garantál. Az asztalom elég magas, ezért (is) jó lenne olyan, aminek az ülésmagassága 50cm körül kezdődik, főleg, hogy többnyire a gázrugók, amik szétmennek a méretem alatt. 100k körül szánnék rá.
DXracer székeket kerülném, hiába ajánlotta feljebb Dani, ismerőseimnek elég vegyes tapasztalatai voltak velük. Emagra X5/X8 és noblechairs-t néztem főleg, de a súlyhatár mindegyiknél kérdéses (emagra X8-ra valahol 110-et, valahol 150-et írnak).
Ha nincs semmi ilyen áron, akkor maradok a markusnál, legfeljebb veszek kettőt belőle
-
válasz
Zoli951011 #5752 üzenetére
Egy noblechair sokkal jobb vétel innen a HA-ról. Arozzi széket tuti nem vennék, ennyiért pláne nem.
-
Zoli951011
csendes tag
Hello,
Szerintetek ez jó vétel most akciósan?
Hosszútávra tervezek vele (tudom máshol van 5-10 év gari de azok is általában csak a vázra vonatkoznak).
Elvárások: Textil borítás, tartós, kibír 110kg-t napi 10órában. -
Hegyirabló
veterán
Ez ugyanaz, mint az enyém, ha jól sejtem. Nem tudom, nekem nagyon kopott sokáig, tele volt minden ezzel a fekete szarral. De legalább 10 éves a szék, pontosan nem is emlékszem, hogy mikor vettem. Néztem a Markust, de annak meg túl magas a támlája.
Millberget lenne majdnem mindenben jó. De az ülésmélysége csak 44 cm, ami öt centivel kevesebb, mint a mostaninak. Kevésnek tűnik, még is sok. Majd kiesek belőle, ha beleülök, pedig nem vagyok egy lakli.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Óvodások homokozója
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Politika
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest