- MasterDeeJay: Újabb CoffeeTime projekt készül. Asus Q170M-C és QTJ2 (i7 10750H ES)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
batagy
őstag
Ikea-s MARKUS szék mellett döntöttem én is. Már megvan kb 2 hete.
Saját fotók, de figyelem, a karfát nem szereltem föl!
markus_03
markus_04
markus_05
markus_06
markus_07
markus_08
markus_09
markus_10
markus_11
markus_12
markus_13
markus_14
markus_15
markus_16
markus_17
markus_18
markus_19
markus_20
markus_21
markus_22Végül is már leírtam korábban is a gondolataimat, akkor még csak áruházi megtekintés alapján. Most is csak megerősítem azokat.
- A szövet anyag nagyon jó, vászon vagy farmer szerű anyag, nem műanyag érzetű.
- A hátlapot egy vas keret adja, ill a közé kifeszített háló. Deréktámasz is van.
- A hátlap rögzítése tízszer stabilabb mint a Stenderup. A csavar helyek pontosabban illeszkednek. A hátlap az alsó fémtartóba csavarozódik, nem az ülőlapba.
- Talán a legfontosabb számomra, hogy az ülőlap nagyon jó kemény, nem süpped bele az ember. (A süppedés nem jó, mert a fenékizmok nem dolgoznak, hosszú távon elgyengülnek. Ezen kívül süppedés esetén bemelegszik az ülepünk, ami prosztatagyulladáshoz vezet.)
- A gázrugó is kellemesen kemény.
- Stabil az egész.
- Amúgy az ülőlap enyhén hátrafelé lejt. Ezt állítani nem lehet.
- A karfát nem szereltem föl, szerintem csak bajt okoz, így jobb a gerincnek, kicsit jobban motivál hogy egyenesen tartsam magam.
- A biztonsági görgő is sokkal használhatóbb, nem annyira blokkol mint a Stenderup.
- Amúgy az Office Depot-ban vettem 10 mm-es csapos fix talpat hozzá, de végül azt nem szerelterm fel rá, hanem az eredeti görgőt.
- Ha hátradőlés ki van kapcsolva, akkor is van egy kis hátradőlési holtjátéka, de nem tűnik zavarónak, mert elég keményen tart a rugó.Azért ezt választottam és nem a FLINTAN-t, mert a FLINTAN-nak puhábban tűnt az ülőfelülete. Elégedett vagyok, szuper szék.
Új hozzászólás Aktív témák
- MasterDeeJay: Újabb CoffeeTime projekt készül. Asus Q170M-C és QTJ2 (i7 10750H ES)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Windows 10
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik
- Villanyszerelés
- Fogyjunk le!
- Miért tűntek el a buta tévék?
- További aktív témák...
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- Apple Watch Series 10 42mm Jet Black 96% (1év Garancia)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest