- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Újabb CoffeeTime projekt készül. Asus Q170M-C és QTJ2 (i7 10750H ES)
-
LOGOUT
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spidersoft
senior tag
válasz
LógaGéza
üzenetére
Magamon azt vettem észre, hogy ha valami begurul az asztal alá, akkor azt bizgetem a lábammal... ezen felbuzdulva, egy életem, egy halálom, vettem a jüszkben egy ilyen talpmasszírizót (csak akkor még 400Ft volt... kicsit drágábban itt van egy jóval nagyobb, szóval nem reménytelen egyéb helyi üzletekben/vásárokban is fellelni effélét emberi áron). Kicsit nem figyelek oda oszt máris ezen szaladok ültömben, pedig nagyjából annyira vagyok mozgásigényes állat, mint egy tengeri rózsa... viszont ebből kellene sok, mert odébb taposom és lábbal nem tudom visszahúzni (lehajolni és megigazítani meg *nyilván* nem fogom, csak mikor legközelebb az asztal alatt járok...), meg amúgyis kényelmesen nem fér rá csak egy láb, túl közel esik a két guriga, túl rövid, nagyon egymás mellé kell tenni a lábamat. Szóval ebből kéne nagyobb... ezen felbuzdulva az új íróasztalomba már bele van tervezve egy ilyen görgős izé, néhány százforintos bolti seprűnyélből meg is lesz

Amit észrevettem: nem zsibbad úgy el a combom, nem fagy úgy le a talpam. Szóval hasznos jószág gép elé

Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű - CORSAIR TX550M 550W moduláris ATX 80 Plus GOLD tápegység
- iPhone 12 64GB fehér
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Printive - 3D nyomtatás - kedvező árak - azonnali árajánlat
- AOC Q27G4ZR 1440p IPS 27" 240Hz 1ms G-Sync monitor 2.5 év garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LENOVO ThinkPad T470,14",FHD,i5-7200U,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11, ÚJ akkumulátor, LTE KÁRTYA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest