Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
-
LOGOUT
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsi kecske
tag
Sziasztok!
Elkezdtem visszaolvasgatni jó pár oldal kommentjeit, de mégis csak direkt tanácsot kérnék.
187cm, 90-95 kiló vagyok. Melóban is ülök, itthon is ülök. Jelenlegi "főnök" műbőr székem kb 4-5 éves, cserére érett. A hintázós kihúzós vas darabja megkopott, emiatt billeg a szék előre hátra, valamint most már oldalra is.. nyikorog recseg stb.
Olyan széket keresek ami jó az én testméretemhez, karfás, nem kell, hogy bőr legyen, jó a sima szövet is. Mostanában ezeket a hálós "mesh" anyagokat is nézegettem, kérdés mennyire nyúlik meg idővel. Ezzel viszont nincs tapasztalatom. 50k körül lenne a határ, de melóban 1-2 gerinc problémás kollégának vettek ilyen emagra székeket. Múltkor kipróbáltam az egyiket, hát valami isteni jó az a szék. Néztem amúgy 70-80k az indulója szóval vmi ilyesmire tornásztam fel a keretet.
A lényeg, hogy most olyan széket szeretnék venni amiben kényelmesen el tudok ücsörögni akár órákat is és nem fog 2 év alatt az is elkezdeni széthullani mint a 20-30ks "főnök" gurulós székek.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!!! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- LG UltraFine 4K - 6K és Smart Monitorok -30%
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- ÚJ Bontatlan Honor X7d 6/128GB fekete/ 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
LLKobe