Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kicsi kecske

tag

Sziasztok!
    Elkezdtem visszaolvasgatni jó pár oldal kommentjeit, de mégis csak direkt tanácsot kérnék.
    187cm, 90-95 kiló vagyok. Melóban is ülök, itthon is ülök. Jelenlegi "főnök" műbőr székem kb 4-5 éves, cserére érett. A hintázós kihúzós vas darabja megkopott, emiatt billeg a szék előre hátra, valamint most már oldalra is.. nyikorog recseg stb.

Olyan széket keresek ami jó az én testméretemhez, karfás, nem kell, hogy bőr legyen, jó a sima szövet is. Mostanában ezeket a hálós "mesh" anyagokat is nézegettem, kérdés mennyire nyúlik meg idővel. Ezzel viszont nincs tapasztalatom. 50k körül lenne a határ, de melóban 1-2 gerinc problémás kollégának vettek ilyen emagra székeket. Múltkor kipróbáltam az egyiket, hát valami isteni jó az a szék. Néztem amúgy 70-80k az indulója szóval vmi ilyesmire tornásztam fel a keretet.
    A lényeg, hogy most olyan széket szeretnék venni amiben kényelmesen el tudok ücsörögni akár órákat is és nem fog 2 év alatt az is elkezdeni széthullani mint a 20-30ks "főnök" gurulós székek.

Új hozzászólás Aktív témák