- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Újabb CoffeeTime projekt készül. Asus Q170M-C és QTJ2 (i7 10750H ES)
-
LOGOUT
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spidersoft
senior tag
válasz
LógaGéza
üzenetére
A céges székhez szereztettem olyan gázliftet, aminek hosszabb az útja. Összemegy a szokásos méretre, így kényelmes a gép előtt is, de egész magasra fel lehet emelni, úgy meg ha valami magasabb dolog van a mikroszkóp alá téve azt is jól felérem róla. Ha stabilan magasabb székre van szükséged, akkor viszont érdemes lehet egy lábtartó gyűrűs ülésmagasítót beszerelni, mert az rövid távon is kényelmetlen, ha nem ér le a lábad... A Markust maximumra felemelve a karfa 85cm magasan van, az ülőlap meg kb. 54cm-en. Nekem erről már nem ér le jól a lábam, 175cm körül vagyok.
Szerintem kérdezősködj ismerősök között, biztos lesz aki segít neked elhozni az ikeás széket, vagy bármi mást Pestről. Ha más nem, akkor egy kis díjazásért cserébe
Ha úgyis arra megy el, akkor annyiért, amennyit egyébként a futárnak adnál még meg is éri neki beugrani a boltba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű - CORSAIR TX550M 550W moduláris ATX 80 Plus GOLD tápegység
- iPhone 12 64GB fehér
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Printive - 3D nyomtatás - kedvező árak - azonnali árajánlat
- AOC Q27G4ZR 1440p IPS 27" 240Hz 1ms G-Sync monitor 2.5 év garanciával
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 15,6 FHD Gamer notebook-i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB W11
- Bialetti kézi kávéőrlő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha úgyis arra megy el, akkor annyiért, amennyit egyébként a futárnak adnál még meg is éri neki beugrani a boltba.