Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GAbre
veterán
válasz
piero86
üzenetére
Ha megnézed neki van jó pár széke eladó.Ennél fogva visszajelzésekből tud neked infót adni.(Hacsak véletlen nem pont ezt a típust használja)
Ennél az árkategóriánál már melyik szék mondható nem kényelmesnek?
Az meg,hogy mennyire szerintem egyén válogatja.
Szerelése a gamerszékeknek,mind 1kaptafa:imbuszkulcsos csavarok,teleszkóp,kerekek berak.
Van mind1ikhez útmutató a szereléshez,hogy még a 8 osztályt végzettek is összerakják.
Ami esetleg könnyebbség,hogy nagyobb árkategóriákban,könnyebben beletalálnak a helyére a dolgok sztem.
Szóval nem érzem túl relevánsnak ezen kérdéseid.
Én arra voltam anno kíváncsi,hogy mennyire éri meg 2x többet rákölteni,mennyire marad meg a minőség.
Egyenlőre nem bántam meg,ha tetszik,és árban is jó,javaslom vedd meg,csalódni nem fogsz talán.
Ha az én kérdésemre keresel választ,akkor meg javaslom te is keress meg régi tulajokat,és nekik tedd fel közvetlen a kérdést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple asztali gépek
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- MWC 2026: Rangos díjjal távozott az S26 Ultra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- DELL Precision 3480 fóliás új kijelző! //Core i7 1360P // Nvidia RTX A500 4GB GDDR6 // 16Gb /1TB SSD
- G.SKILL TridentZ Royal DDR4 128GB kit (4x32GB) 4000MHz CL18 F4-4000C18Q-128GTRG
- Pioneer DDJ-FLX6-GT + M-Audio BX4 4,5" 120W ( egyben vagy akár külön külön is! )
- Intel I5-10500T / Beszámítás OK!
- P16 Gen1 16" QHD+ IPS i7-12800HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyarított bill ujjolv gar
- Használt Bentech Smart bébigőr / 12 hó jótállás
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
LLKobe