Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
válasz
KaiotEch
üzenetére
Tudod a sok pénz elég relatív fogalom. Például jó autót sem kapsz 1 milláért, pedig az sem kevés pénz, de egy jó notebook ára is bőven 200k felett van, amit munkára is lehet használni az inkább 300k felett, szóval nem az a lényeg, hogy nekünk mi a sok pénz.
Én amikor nézegettem a székeket olyan 170k-tól kezdődtek az igazi bőr székek, addig csak műbőr van. Ha mégis találsz ez alatt valamit, akkor valami sunnyogás van ott, mert ha mindenki ennyiért árulja a bőr székeket, akkor aki ez alatt teszi, nos, az valahol máshol spórolt.
-
palipa
csendes tag
válasz
banatiz
üzenetére
Esetleg Antares Boston H Extra?
-
banatiz
csendes tag
Sziasztok!
Kifejezetten magas embereknek kialakított irodai széket keresek. 2m vagyok.
Tudnátok ajánlani?
Köszönöm!
-
palipa
csendes tag
-
Sziasztok! Tudnátok nekem bőr széket javasolni? Noble Chair tökre bejön, már teszteltem 1 hétig, kényelmes, de azon az áron számomra nem elfogadható, hogy a varrás olyan, mint az ökörhugyozás. Nem kell agyonpárnázott móka, illetve ilyesfajta "szutyok" sem.
Ár 100k max, kb 15-20 évre(nyilván ma már nem lesz ilyen, de 10 évre talán) vennék megint széket, ahogyan az előző. 
-
Hokunda
senior tag
Félig off
IKEAtól nem lehet valamilyen úton-módon konkrét termékre értesítést kapni? Személyesen nem túl sűrűn fordulok meg náluk, de a meglévő Markus mellé kéne még egy és ebben a Family napok rendszerben néha 30k a szék, így ezen időpontot céloznám meg. Esetleg erről nincs adat, hogy ezt milyen időközönként szokták akciózni vagy teljesen random?
-
mike1334
veterán
válasz
trialboj
üzenetére
Mármint micsoda? Hogy használnád, de vegyék úgy, hogy csak kipróbálod, és ha esetlegesen meglátszanak rajta a használat nyomai, akkor is vegyék vissza teljes áron? Nem hiszem, miért érné meg nekik? Amúgy azt hiszem pl Media Marktnál is úgy van tv-nél, hogy nézik mennyi időt futott és x óra használat felett már értékcsökkenéssel számolnak.
-
mike1334
veterán
A 14 nap arra van, hogy kipróbáld, és nem arra, hogy használd. Ha a terméket nem csak kipróbálja, hanem ezen felül is használja, akkor a termék ebből fakadó értékcsökkenésért felelősséggel tartozik a vállalkozás felé. Tehát ha látszik rajta a használat (karcok, stb.), akkor az értékcsökkenéssel kalkulált árat kapja majd vissza. (Persze ez csak lehetőség a bolt számára, ettől ő eltérhet).
-
trialboj
őstag
Nincs olyan gyártó forgalmazó ahol próbaképp meg lehet venni v kibérelni 1-1 széket mondjuk 1 hétre?
Gerincsérvből épülök fel, és kellene egy szék, de mivel kis városban lakom, még csak kipróbálni sem tudok egy komolyabb széket sem.
Egyetlen ötletem hogy emagról rendelnék valamit, és kihasználnám a 10 napos visszaküldési garanciát... nem tudom ez székeknél mennyire működhet (pl ha karcos lesz a kerék) vajon visszaveszik?
Illetve sosem szedtem még szét irodai széket, lehet nem is tudnám visszabontani hogy beférjen a csomagba?
Nem tudom mi ilyenkor a teendő.
-
palipa
csendes tag
Sziasztok!
Gondoltam, én is megírom friss tapasztalataimat, hogy mindnyájan együtt okuljunk

Legutóbbi otthoni munkaszékem egy IKEA Bonny volt, ez volt "akkor" a teljesen alap irodai forgószék. Elég béna volt, cserébe kb. 15e Ft-ba fájt és 7 évet úgy-ahogy kibírt.
Most ~100e Ft körül nézelődök, mert rájöttem, hogy székben fontos nekem a minőség.
Amiket eddig néztem:
Egyik sem jött be annyira, olcsó benyomást tettek.
Antares Boston H Extra: Magasabb háttámlás, elég normálisnak tűnt.
Antares Boston Extra: A magasabb háttámla nélküli változat, szintén okés.
Ergohuman: Csúcsszuper, de méregdrága.Spinalis: 220e Ft-om nincsen egy alap karfa és háttámla nélküli székre, még akkor sem, ha mindent beígérnek mellé...
Emagra székek: Próbaültem, és nekem a Tao X4 jött be. Minden beállítható rajta, ami nekem fontos, és kényelmesnek találtam.Most vacillálok a Boston és a Tao között. Van bárkinek tapasztalata ezekkel a székekkel?
-
mike1334
veterán
Üdv újra.
Arra gondoltam, hogy veszek a laptophoz/xboxhoz egy térdeplőszéket. Két kérdésem lenne:
Mennyire tesz jót a gerincemnek egy ilyen?
Mennyire kényelmetlen hosszabban (1-1,5 óra) ülni rajta?
Köszi! -
Gaborka30
aktív tag
Sziasztok!
Az Aerocool Thunder székekkel van valakinek tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Overwatch 2
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Konteó topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Ubuntu Linux
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 16GB/1TB SSD megkímélt 88% akku 153 ciklus
- HIFIMAN SUNDARA SILVER Over-ear open planar audiofil fejhallgató, Ibasso szimm.tuningkábellel ELADÓ
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Max (2021) 32GB/1TB karcmentes 95% akku 155 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M1 Pro (2021) 16GB/500GB karcmentes 85% akku 353 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB szép állapot 88% akku 273 ciklus
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK Z270 i5 7600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Dell Pro 16 Plus - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 235U - 16GB - 512GB - Win11 PRO - 3 év garancia - HUN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 17 /iPhone17e / iPhone 17 Pro/ iPhone 17 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ár 100k max, kb 15-20 évre(nyilván ma már nem lesz ilyen, de 10 évre talán) vennék megint széket, ahogyan az előző. 
LLKobe