- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Garr
csendes tag
Szevasztok!
Anno egy éve vettem asztalt a kompihoz, meg széket. Fontosnak tartottam mindkettőt, úgyhogy sokat sz**tam vele. Végül a jysk-ban vettem széket.
[link]
A MAGNUS-ból vettem meg az olcsóbbikat, de jól döntöttem. 15k volt, drágább mint más bőrfotelek. Viszont van, hogy egész nap benne ülök és észre sem veszem, nem kell feceregni, utána felkelek, és nem vagyok elgémberedve, meg semmi zsibbadás.
Mikor nézegettem a foteleket, mindbe beleültem és magasan ez nyert.
Magassága állítható, nagyon halkan gördül parkettán is, a háttámlája nem állítható. És ez utóbbi szerintem nagy előny, mert emiatt volt főként kényelmesebb, mint a többi szék. Sokkal masszívabb érzést kelt, mint az irodai székem, ami meindenhol állítható, de majd meghal, mikor beleülök (184cm/88kg), és nem is bír stabilan tartani, ha mozgok benne.
Csak ajánlani tudom, mert az ár/külső miatt hezitáltam egy darabig, de megint ezt venném, ha tehetném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Odyssey G6 S32BG650EU 2K 240hz smart és gaming monitor
- Eladó Konfig Ryzen 5 8400F 16GB DDR5 512GB SSD RTX3070TI 8GB!
- LG UltraGear 27GS75QX-B Monitor IPS 2K 180HZ
- Asus A15 FA507NV 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- RTX 2060 Super - Ryzen 5 5500 (ÚJ, 2 ÉV GARI) - 16 GB DDR4 3200 MT/s CL16 - 1 TB NVMe SSD
- Beszámítás! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
LLKobe