Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Prowler

senior tag

Ma elautóztam a városba és végigjártam az összes bútorboltot székek után kutatva. A teljes kínálatot végigültem mindenhol, sajnos nem találtam olyan irodaszéket ami megfelelő lett volna - vagy a háttámla állt rossz szögben, vagy a deréknál nem adott elegendő megtámasztást, vagy az ötlet jó volt, de a kivitelezés silány.

Utolsóként elmentem a helyi Jyskbe is, az irodaszékek sajnos ott is kritikán aluliak voltak, viszont volt egy gamer szék részlegük is. Mondanom sem kell, kiállított kb. 10 székből 9 teljesen felejtős volt, viszont egy típus csodák csodájára jó lett. A gagyi derékpárnák helyett ennek beépített, állítható deréktámasza van, eléggé széles és erős. Maga a szék sem volt olyan gagyi mint ahogy vártam. Karfák 4D mozognak, magasságban kb 10 centit állítható, háttámla kb. 140 fokos szögig dönthető. Nagy előny volt még a textilszövet bevonat a sok gagyi, izzasztós műbőr helyett.Bepróbáltam vele a szerencsémet, összeszerelésnél nem volt semmi gond, alkatrészek nem hiányoztak, a csavarok sem az 5.5 fajtából vannak, nem kenődik el a fejük az első meghúzásnál. Az ülő- és hátlap elég széles, nem szorít vagy vág be sehol a szék (183 cm/93 kg vagyok). A szivacs a keményebb fajta amit én preferálok, nem szeretek belesüllyedni székekbe.

Hosszú távon kiderül milyen lesz, szerintem ár/érték arányban nemigen kaphattam volna jobb széket, amit személyesen is tudok tesztelni. Ha valakit érdekel a típus: [link]

Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget. :R

Új hozzászólás Aktív témák