Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- janacsi: Kasztrendszer?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: FGG Madlions MAD G MAX. A tökéletes gamer egér?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Cobra652 #1383 üzenetére
Így van, küldjék is csak el, nekem ne a pista forrassza meg a kártyámat...
" 2 hétnél hosszabb idő után kötelesek lennének kérésre cserélni a kártyát ÚJ kártyára, valamint a 2 hét időtartalomra amennyiben kérem és munka miatt szükség van rá, hasonló hardvereszközt biztosítani."
Ez elég nagy baromság.
-
válasz
powersilver #1328 üzenetére
ezt inkább ide:
[link] -
válasz
lukaszokni #1306 üzenetére
Kompatibilitási hiba, sehol sem garanciális!
pl. veszel egy ramot, és nem megy nálad, nincs is feltüntetve a kompatibilitási listába amit a gyártó megadott, akkor az nem hibás, ergo visszakapod teszok-ba.Elkezd zörögni egyáltalán nem elhasználódásból eredendő hiba.
Itt arra kell gondolni, hogy pl egy notebook billentyűzete elkezd kifényesedni, akkor nem fogják neked cserélni.
Vagy egy pendrive kupakja kikopik, és könnyen lejön, szintén nem fogják cserélni. -
válasz
waithEard #1265 üzenetére
Szóval te sosem vásároltál tőlük, apróról vetted mind a három kártyát?
Amiből kettő gányolt is volt?
"Az meg megint egy érdekes kérdés, hogy milyen alapon teregeted te ki az én vásárlásaimat egy nyilvános fórumon. (Én ugyanis magánszemély vagyok, és nem internetes áruház.)"
Most akkor te vásároltad vagy sem?
Nem lett semmi kiteregetve, legalábbis én nem látok se nevet, se címet... -
o.O
FAIL
Users bejegyzése is elnyerte tetszésemet
Új hozzászólás Aktív témák
● a hardveraprós fekete pontot NE ide írjátok!
- Tablet+laptop egyben (i5 7.gn, 250GB SSD, 16 GB, FHD)! AkciÓÓ
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÚJ Bontatlan Apple Watch Ultra 2 TiTanium 49mm !! aktiválástól 1ÉV Nemzetközi APPLE GaranciáVAL
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest