Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TIT
veterán
Azért jelentsed itt is a csalók topikba.
Ha letiltott a teló akkor egyik sim se menne,nem a függőség a gond,a számlán meg ha mall.hu van akkor ők adták el.
Mondjuk tőlük se vennék soha többet semmit,amióta cseh bill.-t adtak el nekem és 1 szót se szóltak.
Rendőrségre így is mehetsz vagy nyomozd ki a telószámát a 3 szolgnál. -
TIT
veterán
Helló!
Akkor megy de csak 1 simes,hát ha elég az akkor ok.
De miért tiltotta le a voda?
Akkor ez már okirathamisítás,egyre jobb,a neve azért az igazi a számlán?
Összefotoshoppolta a számlát?Miki-B: Én 2 dolgot rendeltem tőlük,de mindkettőt visszadobták,hogy nem beszerezhető,csak tudnám akkor minek van a honlapon,amúgy utoljára 20 éve hallottam róluk,azt hittem már rég bezárt.
Ezekszerint nem tudnak számolni 29-22 az 7.mondjad nekik,törvény van a 14 napra,ez nem adható vagy nem.
Jelentsd fel őket a francba a Békéltetőnél,fogyvédet kihagyhatod,úgyse ér semmit. -
Tikakukac
titán
Csak tök véletlenségből kerültem ide a topikba, és egyből a te hsz.-ed jött velem szemben.
Akkor, hogy teljes legyen a sztori, ez egy sokadig regje a csókának, adás vétel néven futott már a bolt is és ő az oldalon és ez csak az amit biztosra tudok. Érdeklődtem miért tiltották ki, válasz nem volt. Jellemzően csábítóan tuti konfigos laptopok mentek akkor meg telefonok is néha, 1-2 tabbal. Ezekről rendszeresen derültek ki, hogy valójában nem is olyanok, valamint hogyan is fogalmazzak, enyhén szólva sütött az egészről, hogy itt csupa fekete, de minimum szürke cucc forog. BIOS jelszavak, töltőhiányos gépek, számla és gari körüli vergődések, tipikusan azok az üvöltő jelek, amik csak 1 irányba mutatnak.
Több előző weboldalt is hozzá tudtam csatolni, ami mind beszántódott, egyszer egy az akkori cégünktől ellopott gépet is sikerült odáig lekövetni, sajnos nyoma nem volt mikor már a szervek is megmozdultak.
Szóval ebből lett Klaudics. Ugyanaz a Váci úti udvaron belüli kis "bolt", telszám és nick változott, de a szövegek nem valamint a jellegzetes beszéd és duma is. Főnököm bízott meg egy olcsóbb gép felkutatásával és én is így futottam a srácba ismét. A tökéletes Asus gép hibás kijelzős lett mire odaértem 15 perc alatt de a szervizese kicseréli. Másnap kicserélte elviekben neki az eDP kijelzőt LVDS kijelzővel (ejha), de néha csíkozott neki. Mondtam neki, hogy amúgy helló, fogalmad sincs miről beszélsz, de ő hajtotta a baromságokat, sajnos épp csempézett!!! mikor a bolthoz értem így nem sikerült megvennem a masinát. Hát nem bánom.
Utána mentem a sztorinak, akkor raktam össze a kirakót, 2020-02-29-én írtam a PH felé, hogy srácok, azt tudjátok, hogy szar van a palacsintában, itt több tucat vagy akár száz kétes cucc lesz kiárulva az oldalon keresztül, csak nézzétek már meg, hogy üvölt a dolog. A reakció a szokásos volt, hogy ennyi infó nem elég, majd ha maga a pápa ad írásban bármit a dologra, lépnek. Szeptemberig követtem a dolgokat néha, akkor láttam, hogy a nick elfáradt, gondolom felgyűltek a dolgok, vállalkozás ment a levesbe, nick is és majd jön a kövi.És még mielőtt valaki azt gondolná ez egyedi eset: toronyban állnak a hasonló sztorik, nickek, a szarkavarás, olyan mélyre és szét vezetnek a szálak, hogy csuhaj. Én meguntam, hogy szólok és nem történik semmi, azóta csak magamnak gyűjtöm a vicces vagy épp legkevésbé vicces árusokat és érdekes összefonódásokat.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a hardveraprós fekete pontot NE ide írjátok!
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest